Sol,sol,sol,sol



drar ut och lägger mig i solen ett tag....

härlig fredag

Dagen i bild


Dagens bild, haha!


Gick från skola till stan, Sedan vidare till en gottisaffär sen åt vi på gott och grönt eller vad det hette

Jag idag, byta dock jacka


Nu ikväll har vi kollat H43-Ystad och nu sitter jag här och tar det lugnt

Puss

Torsdag

happ, då var det snart fredag igen. Dagen har varit helt okej. Dock har jag varit trött idag så har glömt min telefon två gånger. Först inne hos teckenspråklärarna sen på toan! Vafan ellinor, kom i luckan.
Nu måste jag plugga samhäll, yeey! Sen ikväll blir det handboll på teven!

Vi höres!

Bilder från dagen







Puss

hej hopp

Nu är jag på bättre humör. Solen skiner och jag ska snart ut och åka rullor, nice! Har dock prov imorgon som kommer gå åt helskotta men vafan skit i det snart studenten ju ;D


Min dag har varit lugn. Har varit i skolan i en timme typ sen hem igen, sånt gillar man.


Ganska varmt i uterummet..

God frukost

Johanna påväg hem från skolan

En lastbil körde in i sidan på bussen så alla fick hoppa av haha. Klantigt men synd om han som körde för det var en som övningskörde. Och ja jag klipper bort huvudet för det var en ful bild men gubben bakom är väl snygg? Haha


Ananas i solen! Mm

Snart ska jag ut och röra på mig!
Ha en fin kväll
Puss



Usch vill inte

Vill bara bort nu. Skulle egentligen sticka till skolan nu men hoppar över första lektionen. Vill inte, orkar inte, kan inte.
Hoppas det blir bättre till balen och studenten annars vet jag inte vad jag gör!
Nu ska jag vila lite sen fixa mig för skola...


Tisdag


Idag börja ju skolan igen. Satt på föreläsning hela dagen så man är ganska seg i huvudet efter. Ikväll har jag varit ute och rullat med sabbe, härligt nu när det är så fint väder.
Nu ska jag ta en alvedon och sen gå och lägga mig. Mammsen ska ringa läkaren imorgon. Hoppas det går över!

Ha det fint!


Shit vad jag saknar handbollen!

Japp

Nu önskar jag att man kan spola tillbaka tiden...








Det var bättre då...


Tillbaka till vardagen

Då var det skola imorgon. Usch inte sugen alls. Har varit så himla fint väder hela lovet, känns nästan som vi haft sommarlov haha. Men nu får man köra lite i skolan sen om två veckor åker vi till praaaag! så jävla nice, ska bli skitkul!
Idag har jag suttit på hallen igen. Har varit minihandboll vilket är så jäkla segt men det har ändå fungerat bra. Efter det gick jag och johanna en runda. Behövde snacka av oss lite. Vi gick till vår gamla skola som vi gick på i lågstadiet. Vilket minne asså!



Fy satan vad jag älskar grillat!




så längesen!!


Nu väntar duschen sen dags att sova..

Ha det fint!

Puss

Lite bilder sen i fredags










Så ja!

Påskacupen!

Morning morning. Steg upp nyss och solen skiner som vanligt. Ska snart sticka till hallen. Måste vara på hugget för det är mycket man ska göra, trycka på knappen, skriva upp massa utvisningar och gula kort och bla bla bla.
Åh jag som vill vara ute i det fina vädret!!

Jag och sabina håller på med annat haha






Ha en solig dag på er!


Puss


Påsk

Hej på er. Kvällen igår blev lyckad. Grillning och massa snack, alltid trevligt. Fick mycket att garva åt om man säger så. Bilder får ni senare.
Vakna tidigt idag, Sabina stack vid 10 sedan spelade jag lite handboll med pågarna. Annars har jag bara varit ute idag och snart ska jag iväg på påskamiddag hos farmor så ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar.



Potatissallad till lunch, mm


Mentos och sunes sommar haha


puss

Godmorgon

Fint väder som vanligt. Tur för alla andra som inte behöver sitta inne en hel dag. Men aja det får jag stå ut med. Ska bli kul att träffa barnen jag hade på apun :)
Ikväll ska vi ha kuuul!


Bjuder på en sommarbild


Ha en bra dag för det ska jag ha!

Puss

Åh vilken glädje

och vilken längtan!!!!!
Vill nunununu


Min brors student







Bulgarien 2011

Hittade fler bilder sen bulgarien som jag inte sett innan. Det är Ölofs bilder hehe

Här har ni några


King!!!


Bror






Ser inte helt fel ut


Bild från barcelona!
Steeeeeek. Fy fan vad man vill tillbaka dit!

Älskar sol


Idag har jag varit ute lite granna och städat i uterummet. Imorgon kommer det hit lite folk så får göra det lite fint hehe. Sen måste jag städa där inne med, usch tråkigt :(


Ska fortsätta nu, haaj!

17 grader idag!

Helt okej med värme! Ska nog vara ute för det mesta idag.
Imorgon börjar påskacupen och då ska vi sitta där i 6 timmar typ, kommer dö lite granna! Jaja lika bra, hoppas det inte blir fint väder bara.

Har föresten köpt nya skor, här har ni :)






Dem översta tänkte jag ha på balen och dem understa får jag väl se haha :)


boring

När jag vakna imorse så lös solen men nu har den försvunnit. Jag som ville ligga ute och steka idag. Ja då får jag hitta på något annat. 

Har föresten fått hem min studentklänning. Vet inte om jag är nöjd. Ibland ser den bra ut och ibland ser den ut som en påse.


Här får ni lite bilder...





Inför Prag.



En dag i Malmö med Sabina

 


Mycket bra

Igår var jag johanna sabina och rebecca på etage. Riktigt kul faktiskt. Bra musik och fint sällskap. Imorse sov jag länge, för länge, Men jag hann med tåget. Sabina och jag har nämligen varit i Malmö och kollat runt. Jag har så svårt för att hitta skor :( Detta kommer ta tid känns det som. Nu ska jag sabina och nina ut och traska i det fina vädret hehe.
Bilder från dessa dagar får ni senare :)
Bra start på lovet!

Ha det bra!



Puss!

Så längesen


Tyskland

I lördags var vi i tyskland och köpte hem en massa till min student, herregud vad mycket det blev. Igår träffa jag Johanna och sabina, trevlans.
Jag ser att solen skiner så idag får man väll ligga ute i det fina vädret :)






Mm gott






Ha en fin dag!

Puss

Helg och loov!

Fy fan vad underbar fredag! En lektion, och skrev läxförhör i samhäll och det klarar jag! Yes ett mindre nu hehe. Efter det så tränade jag och johanna i två timmar. Sprang först 2 km på hardebergaspåret sedan stanna vi och körde lite fys och sprang intervaller i uppförsbacka sen sprang vi tillbaka. Sen körde vi lite i fitnessrummet (finns videosar på facebook) haha. Men satan var helt död efter. Dem övningarna jag lärt mig på apun är inte att leka med heheh. Efter det gick vi till stationen. fy fan vad vi är bra ;)
Skulle egentligen solat med nina nu men såklart var där stängt.
Nu ska man slita på soffan.

Ha de!



rumpaaa


mycket färg!






Låg ute i det fina vädret på rasten. Robbe brottar ner johanna heheh


Pöss på er!

Snart fredag och snart lov

Haj haj. Solen skiner och det har varit en bra dag. Gått i stan, köpt balbiljetten och sen sola jag med mina flickor. Man kan ju inte komma blek till balen och studenten, nej nej! Hoppas nu att jag inte får något jävla utslag eller vad fan det nu var som jag fick sist jag sola, helt rädd.
Imorgon har jag två läxförhör i samhäll och jag har inte ens börjat plugga, shiiit! Asså jag är KÖRD med stora feta bokstäver! Måste iaf försöka göra ett. Skönt att det snart är lov.

Nu ska jag snart iväg på ett möte. Får se vad det handlar om :)
Ha det fint!




Puss

Hej och hå!

Det har varit en bra dag. Skolan rullade på och efter gick jag i stan med johanna och sen körda jag bil. Gick faktiskt bra att köra idag. Gillar min nya lärare!
När vi gick i stan så hitta jag ett linne för 50 kr!!! Ångrar att jag inte köpte men hann inte. Typiskt!

Nu ska jag äta för jag svälter snart. Det åskar i magen!

Ha det fint!



Åh vill åka rullor!!!

nu sååå

Ja nu äntligen fick dem fart på röva så nu är klänningen påväg! Hatar bara att vänta haha.
Nu ska jag nanna kudden!
Godnatt


asos...

Har suttit här och försökt beställa hem en klänning från asos men tror ni det gick? Nää, jävla asos! Blir lissen nu asså. Skrev i allt man skulle göra men nä då var det något fel på min email sen var det sidan det var fel på. Kommer fan aldrig få min klänning, typiskt!

Denna är det iaf



Ah blir galen!!

Regnig dag

Hej på er.
Vart tog solen vägen? Vill ju ligga ute nu men jag får väl vänta. Dagen annars har varit bra. Har lite panik över samhällen! Men får se om jag fixar det.
Nu ska jag bara ta det lugnt! Ha det fint!


Lite bilder sen helgen


Sånt väder vill vi ha!


Promenix



Älskar att man kan använda vårjackorna nu!



Äntligen

Nu är jag äntligen klar med apu uppgifterna. Vet inte om jag är nöjd, visste liksom inte vad jag skulle skriva men nu har jag skrivit ut det och de ska lämnas in imorgon, skönt! Nu kan jag äntligen göra saker som jag inte har haft tid med som att beställa min studentklänning och fixa ett cv.
Annars har det varit en bra dag. Roligt att träffa alla igen :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova väl, hörs!


En liten sommarbild

Puss

00.12

Jag är verkligen bäst på att bli av med saker. Nu hittar jag inte mina hörlurar till min telefon, kul ju! Och mina örhängen är fortfarande borta... typiskt.
Klockan är mycket men ska kolla lite tv nu innan jag somnar. Har sovmorgon imorgon, skönt! Ska bli kul och träffa alla igen :)


Jag och min fina pyamas hehe

Natti

Helt okej dag!

Mer än okej, den har varit grym! Söndagar brukar vara sånna dagar man får ångest för det är skola nästa dag men fasiken dem kan vara mysiga med. Jag mamma och pappa gick en långrunda idag, sen har jag bara varit ute. Är helt röd i ansiktet speciellt på näsan och svider gör det. Hoppas det försvinner haha.
Ikväll har jag städat mitt rum och nu håller jag på med uppgifterna (det ända som är tråkigt idag). Men nu kan jag snart lägga mig i ett fint nystädat rum, härligt!
Bilder får ni en annan dag.

Nu ska jag fortsätta med uppgifterna. HAJ



Funderar på att klippa luggen...

Dumma malmö

Ja så säger jag. Har träffat josefin och det har varit en jävligt bra dag. Var så jäädrans längesen jag träffa henne och nu äntligen! Har saknat henne såå mycket. Men vi bestämde att vi ska ses oftare nu.
När vi går runt i malmö kommer vi alltid hem med massa påsar, iaf hon hehe
Men här är lite nytt i garderoben, dock är det sen sist jag shoppa med mamma med...



linne H&M. Gillar ryggen men oj vad stort!


klänning H&M


linne Zara


linne Zara



linne Zara

Fint att jag inte har knäppt skärpet, men jag har så himla ont i magen, det spänner för mycket :(

Nu fortsätter vi fast nu blir det kassa bilder


linne, Gina


Så såg jag ut idag. Brillorna ser bättre ut uppe på huvudet än på, hehe!

 


Vem gillar inte fredagar?

Så himla skönt med helg. Behövs nu känner jag. Sista dagen på apun idag vilket är trist. Första gången jag trivs med min plats. Men nu är det tillbaka till verkligheten och träffa alla underbara i skolan.
Imorgon skulle vi egentligen åkt till tyskland men det blev ändrat till nästa helg istället. Jaja lika bra det haha.
Nu är det bara tv som gäller resten av fredagskvällen, wonderful!



En sjuk ellinor på nyår

Pöss

samma skit igen

Nu kommer ett nytt inlägg om studentklänningar. Sitter här och kollar på asos sida och gud vad grymma klänningar det finns där. Men nu är min fråga, måste klänningen vara vit eller kan den vara ljus rosa eller typ ljus beige? Ah svårt, har hittat massa! Kolla bara


Dem vita:





Och dem andra med lite färg i:






Måste också säga att denna klänningen är dösnygg! Om jag beställer ska jag nog råka beställa hem denna också!




Så hjälp! Vad tycker ni? Vit eller?

Och jag vill antingen ha en enkel klänning eller så vill jag ha en klänning som sticker ut, eller ja sticker ut och sticker ut men en som har coola detaljer. Lite annorlunda, jag vet inte!
Pöss


Tid för bakning

Är trött som fasiken, har gått runt och gäspat hela dagen idag. Men nu ska jag ner och baka med mamma. Måste ju bjuda på något gott nu när det är sista dagen imorgon. Hoppas det blir bra :)

Fick föresten hem min studenttröja idag, så jävla mysig!!


Ahh sommar nu tack!!

Puss

He didn´t know how to twist...

lalala he didn´t know how to make a girl insist. Lyssnar sönder den nu!

Två dagar kvar på apu så det gäller att ta vara på dem nu.

Hitta lite bilder sen jag och johanna fota bröllop







Ha det fint!


Congratulations



Grattis världens bästa farmor! Hoppas din dag var super för det är du värd! Massa kärlek till dig!

Snart godnatt!

Hej, jag vill shoppa. Eller det är mycket jag vill men är extra sugen på en shoppingtur, men med vilka pengar då? fään

Och snart är apun slut. Asså denna veckan har man verkligen inte kunnat slappna av, dessa uppgifter är ivägen. Åh baajs!

Jaja inte klaga, nu ska jag snart söva!

Men en bild först såklart



Så bra det var då. Underbart sommarlov med alla vänner, ingen skola att tänka på och ingen student och sånt trams!  Usch

apu-uppgifterna kan slänga sig i.....

Ja fy fan vad trött jag är på det. Hittar inte på något att skriva och tror jag har gjort fel. Blir galen. Måste ha hjälp imorgon.
Nä nu är jag så trött så det ska bli skönt att åka iväg på träning.



Jag i fredags men min svarta byxdress :)

Vår med stort V
























Lördag

Har varit i Malmö och shoppat med mamma. Nöjd med det jag fick med mig hem men jag var ute efter en studentklänning men det fick jag tyvärr inte med mig. Nu har jag precis käkat kinesamat och det satt så jävlans fint i magen.

Igår hade vi ju kalas för mamma och det var väl trevlans. Inget stort alls eftersom vi var i Bulgarien och nu vill mamma hitta på något annat igen. Vi får se. Men hon fick iaf en jättestor tavla med massa gamla bilder på henne av sin bror, som jag tänkte visa senare. Hon blev riktigt glad och även rörd.


Ha en bra Lördagskväll! 



Jag på midsommar. Nu vill jag ha sommar! Det är påväg, det var 14 grader i Malmö idag! yeaah

Puss

Min fina moris!





Grattis på 50 årsdagen mamma!!!
Love you!


RSS 2.0