haircut?


inspiration













Lundaspelen

Våra 94or och 95or i Lundaspelen plus en liten intervju med vår tränare


Rotfyllning på G

Hej på er!
Helgen har varit bra. Träffat mina fina vänner, skidåkning, bowling och massa annat mys. Dock har jag haft tandvärk hela helgen så helt bra har det inte varit.
Idag steg jag upp tidigt, träffa Josefin i Lund. Vaccinerade oss sedan fotade vi oss till visumet vi ska fixa i Stockholm.
Sedan fick jag ett samtal från folktandvården och fick åka in akut. Fy fan!!! Har bokat in tre nya tider för rotfyllning och det kommer kosta mig några tusen. Ett tips, bli aldrig vuxen!!!

Eftersom jag sover dåligt om nätterna så ska jag försöka vila i min säng nu. Tack gode Gud för Ipren och Alvedon!


Skidåkning

Hej på er!

Fredag idag och jag längtar lite tills ikväll och imorgon. Det är nämligen så att jag och mina två flickor Sabina och Johanna ska åka till vallåsen imorgon och åka lite skidor. Kommer bli hur roligt som helst, dock kommer jag få hålla dem två i varsin hand haha. Jag slipper ju hyra skidor och sånt eftersom jag redan har allt hemma så det blir billigt och bra för mig hehe. Blir nog lite grillning i backen också, mys!

Ikväll ska vi åka och handla massa gott och planera inför morgondagen. Nu måste jag springa runt i huset och leta upp allt skit som ska med. Detta kommer bli så bra!! 

Nu visas världscupen på tv. Igår visa dem det från Bansko, Bulgarien där vi var förra året, åhhh!!








oj vad jag saknar det!!


Bra mat efter träning

Jag har kommit på världens bästa mat efter träning. Eftersom jag tränar rätt sent så blir jag lätt hungrig när jag kommer hem. Idag prova jag något nytt.
Detta kan man även ha till frukost så man får bra med energi.

Tänk er en omelett och en langos. Jag blandar dem två.

Jag blandar två ägg med två matskedar vatten + salt och peppar. Steker det som en vanlig omelett.
Lägger på rödlök, svart/röd rom, räkor och creme fraiche som oftast finns på en langos.
Innehåller typ bara protein så nyttigt är det och om jag ska vara ärlig, jävligt gott!


Ser nästan ut såhär. Utan ost och ingen jävla deg utan ägg!! Mmm


Lugg, eller inte?




 
Bara en idé jag fick för mig. Ibland är det snyggt och ibland kan det se förjävligt ut på mig och det är jobbigt att hålla på med. Vi får se helt enkelt. Blir nog efter Thailand isåfall :)



Minnen






Vi spelade SM i stockholm alla 92orna, saknar den tiden med er

Lundaspelen med alla 92or




Och Partillecup med alla 92or


Och till sist, Barcelona med er. Kunde inte tänka mig en bättre avslutning




Solen har hittat hit

Det är så himla fint väder ute, funderar på att ta en promenad men det är tråkigt att göra det själv. Jag funderar bara en massa då och det är inte bra för mig.

Jag har inte gjort ett piss idag. Det ända jag gör när jag går hemma är kolla tv och äta haha äckligt. Har ätit godis nu nästan varje dag (ni som känner mig vet att jag är världens godisgris) och nu har jag sån jävla tandvärk.
Funderar på att göra någon nytta, typ städa mitt rum eller något, vi får se. Längtar till träningen ikväll, vill röra på mig!!


Ska nog bädda min säng med detta snygga påslakan!

Fuck detta

Jag ber om ursäkt för rubriken men jag blir så jävla trött. Jag jobba ju igår för första gången på två veckor. Axeln vägrar bli bra. Ännu bättre (not) är att jag inte har jobbat idag för han vill att jag ska vila mig, jag som behöver jobba och behöver verkligen pengarna. Fan känns som jag gnäller om min axel nu hela tiden men åh blir ledsen. Vet inte när jag jobbar nästa gång heller, hoppas på snart.

På träningen igår fick jag äntligen träffa massören från klubben. Han tryckte och kände runt skulderbladet sen knäckte han hela ryggen på mig och hjälpte mig att stretcha, ajaj det var inte alls skönt. Han trodde jag hade en nerv i kläm men han var inte säker. Han har bokat in en ny tid till mig nästa tisdag för att undersöka mig mer.
Hade ju bokat en läkartid men kärringen hade klyddat så nu får jag vänta några dagar extra, roligt detta ju!

Så jävla drygt att bara gå hemma. Finns liksom inget att göra. Vilken gnälleröv jag är, nä ska sluta klaga, nu vet ni iallafall läget.


Vill åka till Thailand nununu!
bild från kreta

Top model sverige

Tjejerna är så himla fina!











Det snurrar i min skalle

Kom precis in genom dörren. Var som sagt på banken och fixa lite grejer. Gud säger jag bara. Fick med mig typ 20 papper hem och allt han sa var bara grekiska för mig. Pappa får nog hjälpa mig med allt sen när han kommer hem. Jag känner sån oro i kroppen, hoppas fan jag fixar det.
Ännu bättre att man gör bort sig också. Han sa att jag kunde vinna en cykel om man svara på några frågor (inte för jag bryr mig nu när jag har körkort, då cyklar man fan aldrig!) Och det gick ju mindre bra hahaha!

Imorgon börjar jag jobba igen, det behövs kan jag säga men mindre roligt att helt plötsligt ställa klockan igen... usch!


Nu lägger jag in en bild till från skolan när vi gör ett grupparbete. Det är helt sjukt vad jag saknar skolan just idag. Jag känner mig så vuxen nu och jag hatar det!


Ångest

Jag har ångest för att jag inte har jobbat på skitlänge, ångest för jag shoppar fast jag behöver spara till resan, det är ju trots allt nästan 2 månader vi ska vara borta och ångest för att jag har så mycket att fixa känns det som. Usch!

Ska hoppa in i duschen nu sen måste jag ringa jobb och sen måste jag köra till banken, MÅSTE!


Det är en dag som denna jag saknar skolan extra mycket. Tiderna var skitbra, att börja kl 12 en måndag när vi gick i trean och slippa gå upp 05.30 varje dag när man jobbar. Saknar att träffa alla vänner.
Man måste ta så mycket mer ansvar nu känns det som.
Just nu längtar jag till thailand!!!!


Min helg

Hej! Tänkte bara berätta om min helg. I fredags kom josse till kävlinge och vi spela spel med lite folk. Världens tråkigaste spel men det var ändå trevligt. I lördags blev det match och idag har jag bara slappat vilket är såå skönt. Nu ska jag kolla reprisen av melodifestivalen eftersom jag missa den igår.
Imorgon är jag också ledig men ska ringa till jobb, kan inte gå hemma mer. Struntar i min axel.

Hoppas er helg varit bra!

Såhär såg jag ut i fredags


På träningen

Johanna körde sin uppvärmning med barnen :)


nytt i garderoben

image description
image description
image description
Byxor från Gina
Tröjan från Gina

image description
Blus från Chicy.se

image description
Virkad tröja från chicy.se (Kommer användas i Thailand)

image description
Virkat linne från chicy.se (kommer användas i Thailand)

Ai se eu te pego!


Skridskoåkning

Igår blev det skridskoåkning i skogen med Malin. Så himla skönt att komma ut i det fina vädret och få lite frisk luft i lungorna.

image description
image description
image description
image description
image description
image description


Nu ska jag iväg på träning. Hoppas ni haft en fin alla hjärtans dag!!


Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody


Ansiktsmask



Idag blir det en sån dag när man bara ligger hemma och tar hand om sig själv. Tänkte gå en runda i det fina vädret senare eftersom jag har hört att vi inte har någon träning ikväll, men är inte helt hundra på det. Måste städa rummet också så det är rent och fint tills ikväll när jag ska sova. Älskar när rummet är nystädat och man har en nybäddad säng, mmm.
Nä nu ska jag springa ner och stoppa i en maskin tvätt.
Ha en bra dag!

Snö

Jag ville ha en vit jul men jaja, bättre än inget. Faktiskt riktigt mysigt.


Min helg

Hej!
Tänkte berätta om min helg. I fredags spela vi hockey med laget. Svinroligt verkligen. Efter det åkte vi in mot stan och åt på stäket. Så jävlans gott. Vid elva tiden åkte vi hemåt, sen ringde pappa och ville bli hämtad så det var bara att köra tillbaka till lund igen. På vägen dit så blir jag stoppad av polisen. Mitt hjärta stanna till lite. Shit vad rädd jag var. Men det var bara en vanlig kontroll så allt gick bra. Dem dumma snutarna är ju fan bara rastlösa.
Upp tidigt dagen efter. Sex timmars bussresa väntade. Oj vad bra vi spelade. Dock blev det 22-22 men känns som en vinst för oss. Oerhört viktig poäng vi fick med oss hem.
Idag var det meningen att vi skulle åka skridskor men det har snöat så mycket att det inte går så får sitta hemma och ta det lugnt istället. Sjukt sugen på att städa mitt rum men tror jag väntar med det tills imorgon, är ju fortfarande "ledig" från jobb. Pappa fyller ju år så vi firar med tårta ikväll och lite senare blir det skype med Lina som är i USA. Bra helg med andra ord :)


Grattis gamling <3

Rehab

Duktigt tjej som gör sina övningar för att bli bra i axeln :)


Thailandbloggen

Vi har bytat namn på vår blogg. Den heter nu http://atriptothailand.blogg.se/!!!!

Kika in :)

Så vacker!








Jävla mög!

Hej på er!

Sitter här hemma och kollar vänner. Är nämligen sjukskriven hela veckan ut. Spela match igår och det sluta med att min arm domna bort och hade ingen känsel i fingarna så ingen mening att åka till jobb och jobba med en arm. Ska till klubbens massör imorgon och kolla upp det och nu blir det skärpning med rehabträningen.


Var föresten och shoppa med Josse i lördags efter matchen. Detta fick följa med hem.
image description
Linne från BikBok
image description
image description
Klänning från BikBok

Shorts från Topshop

Nu väntar jag på plaggen från Chicy, ahh vill ha dem nu så jag kan bli lite glad!


Loreen-Euphoria




Oj vad bra hon är!

Trött tjej

Jag vet, jag är alltid trött, men idag är det extremt. Match igår, fyra timmars sömn inatt och match idag, jo jag tackar. Kanske ska vara trött när jag spelar så går det bättre för mig på matcherna. Blev nämligen bästa målskytt igår och idag så jag är väl nöjd med det. Finns alltid saker man kan finslipa.

Nu ska jag lägga mig i sängen och bara vila resten av kvällen, ojojoj så skönt!

Besök gärna min och Josefins Thailandblogg. Den hittar ni här: http://ellijossethailand.blogg.se/ Josefin har redan skrivit några inlägg. Jag får nog ta och skärpa mig, få tummen ur röven :)


Gillar att dem har stavat fel på nästan alla namn i laget.....

Helg, helg, helg!!!

Uppe tidigt, eller ja, för att vara helg är det tidigt. Spelar match och samlas om en timme ungefär. Vill inte resa mig ur sängen, den är så varm och go. Aja, måste väl så jag kan bli klar någon gång.
Efter matchen kommer Josefin hit. Vi ska planera resan och shoppa lite. Sen ikväll ska jag ta det lugnt, match samma tid imorgon igen. Fast dock ska jag vara taxi till min dumme bror inatt...

Ha en bra lördag!


Nätshopping

Ska strax börja fixa mig sen åker jag till jobb. Ska bli skönt ändå för vi har aldrig mycket att plocka på fredagar, så vi sitter mest och chillar. Vi ska äta pizza till middag är det sagt, gott!

Nu har jag suttit här och nätshoppat. Är någon tusenlapp fattigare nu men såå värt det för snart åker vi till Thailand och då måste man ha fina sommarkläder ;)

Köpte även denna Xlash, måste bara prova den och se om det verkligen fungerar!


Kvällsjobb

Hej på er!

Jag trodde nästan att jag skulle vara ledig idag men icke, vid 12 tiden ringde telefonen och det var dags att åka till jobb kl 15. Fast, jag klagar inte. Jobba kväll är det bästa som finns plus bättre lön. Blir samma tid imorgon.

Har nyss kommit hem. Nu ska jag duscha sen kolla tv, har ju sovmorgon imorgon ;)

Här är lite bilder jag tog för att visa er hur det ser ut. Det är mycket mycket större. Jag tog bara en bild på A gången och här finns upp till H.


RSS 2.0