Lite panik

Ska snart iväg på träning. Ska bli skönt efter några dagars uppehåll. Dock så rör jag mig hela tiden på apun tycker jag. Har inte börjat med uppgifterna än och har lite panik. Okej jag vet typ vad jag ska göra men vet inte än vilket barn jag ska skriva om. Känns som att jag får hitta på. Jag måste skriva som fan i helgen. Måste fan hinna klart!

Jaja, ni får ha det bra.



Jag och bror för ett bra tag sedan.


Puss

Lill lördag

Behöver inte säga mer än att det har varit en bra dag. Ikväll blev det tvn och jag + godis hihi.

Hitta några gamla bilder, som vanligt!  Dags att ta nya kanske?


Studentklänning?


Enkel men gillar den!

Jag älskar malmö

Har varit i malmö idag och shoppat eftersom jag var ledig. Där finns mycket mycket mer än i Lund, fasiken vad jag älskar det!

Detta blev det idag


Byxdress från bikbok




Klänning från H&M. Haha sista bilden! döör





Det andra är från Gina.


Hitta en super fin klänning till studenten. Enkel och söt. Men väntar med att köpa den, kanske hittar en annan. Den var iaf från Zara.

Puss

52 mål är väl helt okej

Haha sjukt. Kävlinge vann med 52-7, gaaalet. Första gången vi kommer över 50.


Bevis höhö:


I halvlek


Yeah!




Snygga brudar!



Ingen som vill följa med till malmö imorgon?  vill shoppa!!

2 månader

haha ja två månader kvar tills jag fyller 19. Tiden bara rusar iväg.
Dagen har gått skitsnabbt idag. Har haft brottning idag igen så har mest kollat idag. Imorgon är jag ledig så då tänkte jag sticka till malmö och shoppa. Måste fixa studentklänning med.
Efter apun kom Sabina hem till mig. Jag har fixat i garderoben så nu är alla kläder vikta och fint är det haha. Sabina fick även låna lite kläder så nu har jag mycket plats. Gött!!
Snart ska jag iväg och kolla match. Möter Björnen hemma men idag får jag vila från denna matchen :)
Ha det super!



Nöjd!




Ser ni skillnad?

Bilder från veckan










Nya färger. Kasst nagellack jag vet men eftersom jag inte använder det så ofta så...

Typ världens godaste!


Match

dagens bästa!

Your song


Bra helg!

Har varit en riktigt bra helg. Igårkväll var jag och sabina hemma hos johanna och hade mysigt. Spela kort och snacka skit, trevlans.

Nu har jag precis kommit hem från match. Detta var antagligen sista matchen för denna säsongen för mig. Vi mötte Helsingborg och det blev en vinst och jag är nöjd med min insats :)

Nu ska jag äta gott och ta en titt på tvn :)

Ha det fint!


Jag blir glad när det går bra!


Solig lördag

Godmorgon. Härlig dag. Ska snart ut och gå med mamma, egentligen pallar jag inte men jag behöver få lite sol på mig hehe. Efter det blir det väll fix i rummet och åka och handla det sista på center syd.

Ha en fin dag!







Puss

trötter

Låg nere i soffan och kolla på lets dance med mamma. Frank mot Jessica. Andersson mot Andersson. Blondin mot blodin. Trollhättan mot Trollhättan. Jag hade inte någon favorit. Men ganska häftigt att min handledare känner Frank. Han har visat mig massa bilder på dem två och typ när Frank stog med sin snygge bil mitt i Teckomatorp med en massa ungar, haha. Men ja sen somna jag plötsligt. Gud vad trött jag är. Men varför är det alltid så att man är så satans trött på fredagskvällen sen på vardagskvällarna är man hur pigg som helst och kan inte somna? sjukt jobbigt.

Har fått hem lite nya saker från Ikea. Men vill ha ett skoställ! Ska åka iväg imorgon och kolla vidare :)

Hörs!


Hej mongobild!


Puss


jag drar till ikea, jag drar till ikeaaa...

Har nyss kommit hem från apun. Har haft brottning hela dagen, så är ganska trött nu. Den svenska mästaren i brottning är där och håller lektioner. Han kommer på måndag igen med hans flickvän som har vunnit EM och VM. Sjukt coolt.

Nu ska jag fixa mig sen drar jag och mamma till ikea. Ska handla lite till rummet hihi :) Hörs kanske sen


Långklänningen från H&M ska bli min!

studentklänningar






Från nelly. Måste en klänning vara vit?

Den tredje är min favorit


Min dag

Apun har gått bra som vanligt. Bara massa idrott och jag får vara med på fyspass och annat. Ja det behövs kanske. På slutet kom sabina och hälsade på. Hon har haft min handledare när hon var liten så vi satte oss och fikade och snackade skit. Efter apun stack jag till lund för att träffa Malin. Trevlans. Sen när jag kom hem stack familjen till en restaurang och åt middag, mina föräldrar firar nämligen 20 årig bröllopsdag! Grattis på er moris och faris!


nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag vila. Gör jag något annat än att vila? haha


Jag nu, trött och osminkad!


Puss

solig dag

Hur underbart är det inte att vakna till blå himmel? Så jädrans nice!
Dagen har också varit bra. Blir en lugn kväll, skönt!

Och jag är så jävla shoppingsugen! Ge mig mer kläder och skor!!!!!!!!




Här får ni två bilder


Haj!

alive- Linda Pritchard


Något bra i det dåliga

Jag tror att barnen har smittat mig. Har fortfarande ont i halsen och näsan rinner och rinner. Och kommer ni ihåg mina lövörhängen som jag köpte för någon vecka sen från Gina? Har inte använt dom och nu är dom helt borta. Hittar inte dom någonstans. Typiskt! Men något bra i det dåliga är att jag har fått hem smycken och nu har jag fått mer plats på rummet, skönt!


ear cuff från style by tyra


armband från style by tyra


Läppglans som gör läpparna större. Det var billigt så var tvungen att prova så köpte det också. Från style by tyra


Bilder på rummet:






ser ni så mycket plats jag har fått, jag kan äntligen röra mig! ut med tv och skrivbordet och in med en byrå, jadå :D


Mycket fix

Hinner antagligen inte ut i det fina vädret idag. Håller fortfarande på med rummet. Har kastat ut min tv nu och snart åker mitt skrivbord ut också. Jag har fått en bra idé liksom. Där tvn stod ska jag ha en byrå så ska lägga över kläder i den. Och dem hyllerna som blir tomma ska jag sätta mina skor så jag slipper höra mammas tjat om att mina skor tar plats och bla bla bla. Hur som helst sen där skrivbordet stod ska jag ha min klädstång så nu får jag mycket mycket mer plats. Fy fan vad bra detta kommer bli!
Bilder kommer sen :)


Och nu när jag rensar bland mina kläder så saknar jag att klä upp mig till fest, var typ tusen år sedan nu :/  typiskt! Nu får det bli bra.



good morning

Vakna tidigt idag. Det var nog för att jag somna i soffan igår kväll. Men tur det så jag inte sover bort halva dagen.
Tänkte städa mitt rum idag och det behövs. Ska slänga ut tvn för den funkar ju ändå inte. Vill göra om helt i rummet, men får se.
Efter det så om solen kommer fram ska jag nog ut i friska luften. Annars händer inte så mycket. Näsan rinner och halsen värker fortfarande så jag får vila mycket sen.
Blir nog en bra söndag.





Puss

En bra lördag

Spela ju match innan idag mot drott. Vi vann med 19-23 och nu är ju helt slut i kroppen. Fick några smällar idag och tummen gör fortfarande ont sen veckans träning. Har fått blåmärke på rumpan så det ser ut som en tutte och blåmärke på ryggen. Haha men fan vad roligt det var att spela idag. Jag får vara nöjd med min insats.
När jag kom hem fick jag slänga i mig mat sen vidare till ikea. Hitta lite saker till rummet men dock inget intressant. Såklart köpte jag mina ikea choklad, dör så goda!
Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla tv. Min hals är inte okej, mitt huvud är inte okej och näsan bara rinner nu. Barnen smittar mig :(

 
En gammal bild på mig, saknar den tiden!


Puss


så jävla brao!

Hahah hur många gånger har inte jag sett detta nu? Man tröttnar aldrig.

 

Nu måste jag sova. Bortamatch mot halmstad imorgon, fy fan! Segt.

Hörs


Idag kan jag säga det...


Jag älskar handboll!

nya tabletter


Eftersom jag inte tyckte dem förra hjälpte så köpte jag andra idag. Okej jag har ju inget tålamod så jag orka inte mer. Han sa att dessa skulle vara mycket bättre för hyn. Mycket b-vitamin. Så nu får jag hoppas att dessa hjälper.

rolling in the deep


det var på tiden

Efter apun så stack jag och mina två vänner sabina och johanna ner till byn och skulle fixa nya handbolls dojjor. Fick även med mig två träningströjor.





Älskar att tröjorna är stora och luftiga. Tycker inte om tighta träningströjor.
Skorna är såklart herrstorlek. Får inte på mig damstorlekar när det gäller träningsskor. Men tröjorna är barnstorlekar så det jämnar ut sig hehe. Dock syns det inte haha.





Ikväll ska jag bara ligga framför tvn och äta detta. Skönt att vila idag. Har spelat volleyboll hela dagen på apun. Choklad och band från ikea haha! Chokladen är dö god!


Ha en bra kväll

Puss

Bansko

saknar att hoppa i pjäxorna och ge mig ut i backen...









5, 6, 7, 8


skönt att skita i meterdjup snö..

Haha sitter och kollar på Svensson Svensson, älskar gustav han är king haha!
Härlig dag på apun, verkligen skitkul. Fick vara med och spela typ spökboll men inte riktigt. Ikväll blir det träning.
Ja det är väl min dag. Hoppas er har varit lika bra :)


Hej gris-ellinor! Vill ha sommar, inte långt kvar nu!

pöss

då var det måndag imorgon igen

Usch vad helgen har gått snabbt. Har ju knappt hunnit göra något. Okej nu ska jag inte ta i. Igår var jag på kalas sen åkte jag och lina hem till mig, träffa johanna och sabina och kolla melodifestivalen sen stack vi till högalid och chillkröka eller vad man ska kalla det hah. Satt mest och snacka skit. Idag har jag bara tagit det lugnt. Fixat naglarna och noppat ögonbrynen så nu är dom fina igen hah. Efter det stack vi på kalas igen till min kusin som fyllde 20 i veckan. Kul att få se bådas lägenheter.
Nu sitter jag här med ansiktsmask som svider saaatan, sen ska jag göra mig redo för sängen men först kolla sista avsnittet av solsidan. Kommer sakna det som fän!
Upp 6.30 imorgon för apu, wiho!

Har fått höra att jag är dålig på att fota med min systemkamera och jag håller med om det. Fasiken, det var nästan månader sedan jag var ute och fota. Dåligt av mig!


ansiktsmask är nice!


Ge mig sommar


Höres!

Puss




punkt punkt punkt

förlåt, men är sur och arg idag. Kan inte prata med någon, vill bara vara för mig själv just nu!
Ska hoppa in i duschen och rensa hjärnan i en timme typ.
Ikväll blir det bättre hoppas jag.



you make me smile! <3



hahah säbbiii

Snart kommer sabbe hit och då blir det fredagsmyyyys!
Ska hoppa in i duschen nu innan bara:)

Hitta en skitfin bild hahah




Haha kolla sabinas rumpa! Härligt med klister i baken!
Bild från laget.se

ibland blir jag trött på dig

Du får mig att känna mig värdelös. Just nu är jag så jävla ledsen och igår var värst. Allt är bara negativt och jag är så dålig och blablabla. Och ja, jag tar åt mig!

Tur att apun får en på andra tankar. Höll två lektioner till idag, och barnen är så söta. Vill knappt tillbaka till skolan nu.
Ikväll blir det mys med en av mina bästa vänner som alltid får mig glad.


Posss på min andra halva


Underbar dag!

Jag har haft en lugn dag idag. Har haft lite gympa med småttingar sen hade vi en lång lunch sen kl 12 höll jag min lektion sen slutade vi 12.50. Så himla gött! Och det gick bra att hålla lektionen förutom att det dom spelar kallar inte jag handboll. Men dem var snälla och gjorde det jag sa så allt gick bra. Jag började visa planen och positionerna som jag hade på ett papper sedan fick dem springa runt och studsa lite för att komma igång. Sedan körde vi passningar och två enkla finter sen spela dem resten.

Så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra :) Ta en tupplur kanske?


Bild från laget.se
Jag ska inte klaga, jag dansar ju balett när jag spelar handboll så.
Haha döör vad är detta för bild?

Ha en fin dag!

Puss


Räddad

Robbe räddade mig och gjorde en fin handbollsplan, så nu kan jag hålla min lektion. Vet dock inte vad jag ska göra sen haha. Dom kommer såklart få spela men innan de liksom, finns så mycket ju. Lite nervös men det kommer nog gå bra. 
Aja nu ska jag snart iväg på träning. Hoppas på att det går bra :)


En mycket bättre bild. Tack robban!

Puss

Detta blir svårt

Jag har ju redan fått reda på att jag ska hålla en handbollslektion imorgon. Inte bara en utan två eller tre lektioner. Herregud.
Iaf, så ville min handledare att jag skulle ta med papper på ett uppställt försvarspel eller anfallsspel och vad positionerna heter och visa barnen så dom har lite koll på det. Jag måste ju börja med att rita en plan, men det var inte det lättaste........

 

Haha fy satan vad fult!

Är det någon som ritar bättre än jag som kan hjälpa mig? Eller om ni redan har papper på en handbollsplan som man kan skicka? Det hade varit jättesnällt!


Hemma från apun

Idag var ju första dagen på apun. Jag var inte jättenervös men det var något som inte stämde haha. Var nog bara rädd för att göra bort mig. Allt gick faktiskt bra och det var jätteskoj. I slutet blev man lite trött + att alla som går i 6an kan allt så man stod mest och kolla och peppa haha. Men det känns som att detta kommer bli jävligt bra. Detta är verkligen jag. Trivs i mina idrottskläder också ;)
När jag gick i 6an så hade vi en basketturnering. Alla 6or på skolan mötte varandra och den klass som vann fick möta den bästa klassen från dem andra skolorna. Och då vann vår klass och vi fick spela mot dem andra skolorna. Glömmer aldrig så roligt det var haha. Och imorgon är det den basketturneringen igen och jag ska typ ha hand om killarna. Gud kommer bli skitkul! Tänk så träffar jag min gamla idrottslärare. Lite nervöst.
På onsdag ska jag hålla min första idrottslektion. Jag har inte fått välja själv utan han har planerat allt haha. Jag ska hålla i handboll för 5or och 6or. Spännande!

Nu ska jag vila i soffan sen ikväll blir det träning! Bra start på veckan :)

 
Johanna och jag som småttingar :)


Ha en bra dag!
Puss


Söndag

Hej och hå. Nu är jag hemma igen. Har varit hemma ett tag. Har suttit och ätit semlor med familjen eller nja jag har inte ätit semla jag åt kladdkaka haha, semlor är det äckligaste som finns.
Matchen gick väl si sådär. Förlorade med 5 bollar. Vi spelade inte dåligt men vi var nog inte på hugget riktigt. Sega och trötta i kroppen efter bussresan.
Imorgon börjar apun och det börjar kännas nu. Jag är inte jättenervös än men jag kommer bli. Jag är nog mer orolig hah. Jag tycker inte om apu men denna gången kanske det blir bättre.

Nu ska jag kolla nästa vecka av solsidan. Så jävla bäääst!
här är lite bilder sen veckan :)





Underbar blåsa



Här är bilder på Nina och Sabina som skulle prova lite kläder ur min garderob, och sen gick dom en modevisning för mig som jag har på video haha så söta. Synd bara att jag inte vet hur man lägger upp videosar här












vår?

Jag älskar att vakna upp till solen. Den bara lös mig i ansiktet, underbart! Nu är våren påväg känner jag. Hade varit skönt att vara ute idag men det får jag ta en annan dag. Nu ska jag ner och äta en god frulle sen börja packa. Ska fan sova på bussen.
Nu börjar jag bli nervös inför imorgon när det är apu. Ah, hoppas detta blir bra!


haha fin!!


Puss

01.59

Härlig lördag. Har varit ute i det härliga vädret idag. Sen följde jag och Nina med Sabina och kolla när hon dömde. Sen har vi bara myst framför melodifestivalen, dock inte rätt låtar som gick vidare men men. Har massa bilder som kommer upp senare också när dom provar typ hela min garderob och går modevisning, hah så söta!
Nu har jag fixat inför imorgon för då blir det ca 3 timmars bussresa igen. Match mot anderstorp. Rolig söndag! Usch måste sova nu, bussen går 11 imorgon.

Hoppas er lördag har varit bra :)


Höstbild på mig, men nu känns det som att våren är på gång!


Puss

Hårproblem?

Inte nu längre.
15 snabba tips.

Frisskampen
1.Befria håret från envis frissighet genom att ge håret en oljebehandling hemma.

Arbeta in en dryg matsked olja i torrt hår och låt den verka.

2. Jojoba-olja är ett antifriss -måste. Finns på bland annat Bodystore.com.

 

Glanssäkra lockarna
3. Undvik att föna håret, det torkar bara ut i onödan.

4. Krama ur vattnet när håret är tvättat (skrubba inte med handduken) och massera in lite leave-in-balsam tillsammans med en lock-främjande produkt och glansgivande serum.

5. Snurra lockarna runt dina fingrar när håret är fuktigt och låt det självtorka utan att du rör det. Resultatet blir frissfira lockar utan slitage.

 

Tvätta rätt

6. Borsta alltid igenom håret innan du tvättar det eftersom det är sprödare och lättare går av när det är blött.
7. Tvätta håret i ljummet vatten som öppnar upp stråets fibrer och gör att schampot kan verka bättre.
8. Tvätta två gånger med schampo. Först för att få bort produktrester, fett och smuts, sedan för att behandla håret.

Kombohår
9. Har du fet hårbotten samtidigt som längderna känns torra? Undvik schampo för fett hår och satsa på ett för normalt hår.

10. Tvätta hårbotten, men låt längderna enbart sköljas igenom med schampot och avsluta med balsam på topparna.

11. Skölj alltid håret med kallt vatten som "låser in" fukten och även stoppar din hårbotten från att producera för mycket fett.

 

Problem med mjäll
12. Tvätta håret rent först en gång med mjällschampo och sedan en gång till, och låt då schampot verka i hårbotten under några minuter.

13. Byt schampo då och då för att inte riskera att mjällsvampen blir resistent.

14. Blanda två teskedar vinäger med sex matskedar vatten och massera in i hårbotten innan läggdags. Låt verka under natten och gör om proceduren på morgonen.

Volym på minuten
15. Sätt upp håret i en lös, slarvig knut mitt uppe på hjässan när det är fuktigt och föna det sedan torrt från botten. Maxeffekt på minitid!

 


nytt i garderoben

Efter skolan idag så gick jag och johanna i stan. Fick ett par skor och en jacka med mig hem. Har shoppat annat i veckan med som också kommer nu.


Läppstiftet köpte jag på flygplatsen

Parfym köpt på flygplatsen

Armband och lövörhängen från Gina. Fjäderörhängen och solbrillor från Indiska.


Skor från Dinsko 399 kr

Vårjacka från Åhléns 699 kr

 

Visar mer sen :)

Nu blir det fredagsmys!

 

Puss


nämen

titta vilken fin bild :)
Och där står jag och johanna i bakgrunden till höger haha! Vackert!


bild från sydsvenskan.se

Torsdag

Torsdagar är så sega. Men jag överlevde även denna. Kom nyss in genom dörren och tänkte kila ner och göra en fruktsallad. Måste ha lite energi till ikväll då vi spelar match mot stavsten. Kötttta!
Nu är det bara en dag till i skolan sen har vi apu i fem härliga veckor. Det ända jag inte pallar är alla dessa uppgifterna vi ska göra, shiit!

Hoppas ni får en toppenkväll!


haha får bli en bild på min söta vän!

Har fått en äcklig jävla blåsa på fingret också, kul!
Puss



Onsdagkväll

Nu är jag hemma från skolan. Titta på någon teater som var riktigt dryg. Efter skolan drog jag och några andra tjejer till Nova och shoppa litta. Ett linne och smycken fick följa med mig hem.
Jag hinner inte lägga upp hårtipsgrejen idag, måste liksom skriva projektarbete, hade helt glömt bort det :o
Så nu måste jag sätta igång. Vi hörs!


Fy vad jag redigerade bilderna förr :o

Puss


Göttttt!

Äntligen! Efter en skitrolig träning är jag glad. Gick riktigt bra idag och nu har man fått tillbaka motivationen. Känns riktigt gött!
Nu ska jag hoppa glatt in i duschen och sedan sängen. Imorgon ska vi kolla på teater i skolan, spännande?

Underbart samarbete idag sabina!

Tänkte ge lite hårtips imorgon faktiskt.

Puss


Fy på mig

Jag orkar inte blogga så mycket. Men det kommer lite inlägg då och då väl när jag känner för det. Bilderna från bulgarien har inte heller kommit upp, fy fy fy! Antingen får ni kolla på facebook eller så kommer dem när dem kommer :)
Nu ska jag snart iväg och träna, hoppas fan det går bra!


Här kom en dålig bild hehe


Ha det bra sålänge
Puss

RSS 2.0