1 dag kvar

wiho, imorgon smäller det. Fast vill inte.. eller jo jag vill men 1. Vad ska jag göra efter? 2. Synd att vi inte tar samma vecka som dem andra skolorna, jag menar det är över två veckors mellanrum om vi räknar till friskolorna. Jag vill ta samma vecka som alla andra :( haha mesig jag är men nä ska inte gnälla, ska blir skit skoj imorgon.

Idag har det varit mycket fix här hemma. Sen har jag varit hos johanna och fixat med låtarna som vi ska ha i bilen. Har dunkat musiken inne i fredriks rum och nu har jag huvudvärk, lyckat. Jaja, sen stack vi in till Lund och kolla polhems bal. Jag dööör så fina och jag vill bara göra det igen men nej denna gången är det deras tur. Tog en del bilder, inte jättemånga men det räcker. Dock kan jag inte lägga in dem på min dator eftersom jag inte vet vad det är för fel på min dator men dem har kommit in på facebook genom pappas dator, så kika in där. ( haha gud vad många dator det blev där).

Nu ska jag plocka undan lite på mitt rum sen duschen och sen ska jag lägga mig i min goa säng. Sov på soffan inatt eftersom jag inte ville ha massa spraylukt på min kudde. Fick ju typ 1 liter spray i håret igår. 

 


Puss på er!

Underbara bal!

Åhh, vill göra om det nu nu nu! Så jäkla skoj det var. Bara gå runt och mingla. Nä nu får vi tagga till studenten imorgon!!!!

Bjuder på två bilder, hinner inte lägga upp mer har så satans mycket att göra här hemma...


Såhär såg vi ut!

 

Puss


Bal med stort B!

Idag är det bal i af borgen. Det är så mycket man ska hinna med. Kl ett ska jag vara hos frissan och efter det kommer sabbe och ska sminka mig. Ska sätta på lösnaglar med. Det är det ända som funkar för mig nu, lösnaglar. Kan ju inte bygga på för ska spela handboll den 3 och mina är så fula så nä inte en chans att jag ska kladda med manikyr.
Men detta kommer bli bra tror jag. Ska vara hos johanna vid halv fem och fota lite sen drar vi iväg i vår bmw hehe.
Håll tummarna att allt går som det ska och att jag inte trillar!!! haha. Hörs imorgon!


Vi kommer vara snyggast idag!


Puss

chokladmask igen



härlig söndag

Nu är jag hemma igen efter en härlig dag i Lund. Spela beachhandboll med johanna, sabina och grabbarna. Jäklar vad längesen jag höll i en handboll och kondisen är inte på topp märkte jag. Blev trött direkt haha men ja det var kul att känna på det igen. Efter det stack jag hem och åt och sen kom sabina till mig och provsminka mig inför imorgon, kommer bli bra känner jag men är lite nervös att jag ska trilla eller något på röda mattan haha. Och hoppas att håret blir bra!

Från det ena till det andra, Ingemar Stenmark är KING! Har följt mästarnas mästare och idag var det final. Ja vem vann inte hela skiten? Jo Ingemar. Så jävla grym. Bäst i allt typ, herregud. Han är en utomjording. Galet bra!

Nu ska jag hoppa in i duschen.


Fan vad tråkiga bilder jag har att bjuda på!
Puss på er!

Min dag igår

Hej hopp.
Tänkte berätta om min dag igår. När jag vaknar så är ingen hemma. Så morgonen var väl inget speciellt. Sen kommer mamma hem med 19 rosor haha. Jag har ju fått min tv som tidig födelsedagspresent. Jag ska inte klaga heller för jag fick ju hela Pragresan med så är nöjd ändå. Senare kör vi till revinge. Min mormors gamla hus. Eller sommarställe kan man säga. Min morbror har det nu. Satan vad längesen jag var där. Jag började tänka tillbaka när vi var små och sprang runt där. (Ni ska få se bilder på stället). Iallafall vi tog massa ris till flaket och sedan fika vi. Fick fler rosor och pengar, aldrig fel!
Ja sen var det hem äta kinamat, kladdkaka och massa gottis.
Kan säga att när mamma och pappa var borta på morgonen så köpte dem en ny tv, Med inbyggd dator eller internet eller hur säger man? Kan fan inte sånt haha. Så nu kan jag sitta inne på facebook där, gillas! haha

Idag ska jag in till Lund. Träffa några kompisar och lira lite hutteboll sen ikväll måste jag pyssla om mig lite tills imorgon. BAL!

Ha en bra dag!

yeah!


Puss


28/5 2011

Jag har haft en bra födelsedag. Kunde varit bättre, men det duger eftersom jag inte tycker 19 är något speciellt :)

Är så himla trött nu så berättar om min dag imorgon!
Sov sött gullisar :)


trött tjej

Helt slut är jag idag och ögonen svider men vill ändå inte lägga mig för tidigt för då kommer jag vakna innan dem kommer in och sjunger för mig imoron bitti haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara ligga i sängen, kolla tv och äta poppe (popcorn), mysigt.
Hoppas att det blir fint väder i helgen så man kan sola litta så man inte är helt blek till bal och student.
SNAAAART!

ha en fin kväll



Vill nunununununu och sen fortsätta skolan ;)

Puss


en dag, EN DAG!?

Helt sjukt när man tänker på det. Jag har bara en skoldag kvar i hela mitt liv (ja om jag inte ska läsa vidare förstås). Imorgon är min sista dag. Ska man skratta eller gråta? Man känner sig gammal på något sätt.
Nu ska jag försöka hitta två böcker som jag ska lämna tillbaka imorgon och har ingen aning om vart dem är. Tummen upp! Blir så trött så tror jag ska lägga mig i soffan istället.

2an











nytt i garderoben


Vita shorts, alltid snyggt till någon färgglad tröja

Baddräkten vågar jag inte lägga ut haha


vet inte?

Hajsan.
Dryg dag i skolan men får stå ut den lilla tiden som är kvar. Ska inte klaga, ska njuta istället. Kommer aldrig ha det så bra som jag har det nu. Fast kommer inte sakna läxor och prov.
Efter skolan gick jag och johanna i stan och handla lite smått. Kom hem med ett par shorts, baddräkt och lite smink. Alltid trevligt. Ni får se senare.
Snart ska jag möta upp sabina.

Ha de!



hej mongobild men är glad ändå :)



närmar sig med stormsteg

Hej hopp!
Vakna upp vid 8 och ska ta tåget 10.53?! vad hände haha. Ja jag och johanna bestämde oss för att skita i samhällen eftersom vi inte har något att göra + att jag inte hittar min bok som jag måste lämna in snart, duktigt. Har även kameran med mig idag. 
Efter skolan ska jag och johanna gå i stan. Jag måste fixa det sista till studenten och balen. Det är så nära nu, helt galet!
Nu sitter jag här och lyssnar på musik som jag och johanna ska ha i bilen på studenten. Fy fan vad jag längtar!!!! Hoppar nästan här hemma haha.

Nu ska jag ner och ta något att käka. Ha det fint!




glaod!

Puss!

 


Chilla hårt nu då?

Kom hem från centan precis. Det blev en väska och smycken till balen. Har handlat skit mycket till studenten med. Herregud, så många kommer inte ens haha! Kom på precis att nästan varje inlägg jag skriver handlar om studenten. Nog om det nu!!!!
Kan berätta att lilla Malin skada sig idag. Lagom bra nu till bal och student. Trilla när hon skulle fånga en boll så hennes ben är vacka nu hehe.

Näe nu ska jag lägga mig i soffan och chilla sönder. Nu har man inget att tänka på alls, så jävlans gött! Kan också säga att jag fick vg på mitt sista prov idag så jag är rätt nöjd :)




Puss och kram!



Center syd

Nu åker jag och mamma till centan för att handla lite till studenten. Niiiiiice!
Ska lägga upp lite bilder på min dag senare :)

Sålänge får ni denna :)





Räck upp handen

Den som vill hänga med ut och fota snart! Gärna efter alla studenter man ska gå på.
Vi drar till en fin plats typ östervångsskolan eller i parken någonstans eller varför inte dalby stenbrott.
Coola/ söta outfits sen målar vi läpparna röda!
Vem är på?!?!?!










Nu väntar boken på mig. Plugg plugg plugg

Ha det bra
Puss

Kom i luckan

Okej jag har inte fått något vettigt gjort än, eller jo jag städa ju rummet imorse men sen fastna jag vid datorn. Eller vid datorerna. Har nämligen fått en av pappa, eller fått och fått. Den låg och damma så vafan om ingen använder den kan lika bra jag använda den och ha alla mina bilder där och typ redigera och sånt skit. Men den är lite klurig för det är inte windows och allt står på engelska, haha lyckat! Men ja det går fan :)
Sen gjorde jag världens godaste smoothie efter prags då. Mummmma!

Här kommer lite bilder från helgen:


Fin fiskbensfläta



Fint väder






Typ svingod mat!


Pappa är en datornörd




Banan, kiwi, hallon och apelsinjuice = Mmm




Nu måste jag plugga, haaj!


Morn morn

Sovit som en stock inatt.
Har precis städat rummet lite snabbt, damsugat och så. Bra för då har jag gjort lite nytta idag haha. Idag ser jag ingen sol heller så det blir en innedag. Plugg och sånt antar jag.


Sitter och kollar på Azerbaijans video nu. Bra?

Linbanan påminner jättemycket om Bulgarien.


Jag lever fortfarande

Jorden har inte gått under än. Vilken tur, då kan vi ta studenten iallafall ;)

Har ätit världens godaste middag idag. Grillat kebabspett (Vanlig färs med kebabkrydda), nypotatis, wok, grekisk sallad och vår underbara tzatziki. Dör! Och nu har jag precis stoppat i mig världens godaste fruktsallad med papaya, mango, melon, vindruvor, kiwi, äpple, banan, hallon och sedan mörk choklad som jag rev på. Äter aldrig mörk choklad. Tycker det är så satans äckligt men nu tvingar jag mig till att äta det. En bit om dagen eftersom det är nyttigt och bra för hjärtat. Så ett tips, börja med det! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite bkf. 7-12 åringen. Mitt sista prov och viktigt.

Ha en fortsatt bra lördagskväll!





Puss

tre ord

I love you


Lite hjälp hade inte skadat

Okej nu behöver jag er hjälp!  Hur ska jag ha mitt hår på balen? Hjälp hjälp hjälp

hitta lite på google, men det hjälper inte det heller






Jag vill helst att den ska vara enkel så det inte blir för mycket?  Usch vad detta är svårt

Jag är sjuk

Nya smycken igen som är påväg...






Från denna bloppis:  http://vasana.blogg.se/bloppis/ Kika in där :)


hej hopp gummi.........

Äntligen fredag. sköööönt. En vecka kvar i skolan nice, nice, nice, NICE! Tänk att vi snart springer ut!

Min dag har varit bra. Nu är jag äntligen klar med samhällen.
Nu i helgen ska jag bara ta det lugnt. Har sovit dåligt dem senaste nätterna så ska sova ut ordentligt i helgen.

Tänkte visa er Johannas prag bilder, dem är bättre än mina.
here you go.



Kastrup, krääng

Stan

Middag


Party all night long


marknaden










söt


Fin kusin man har, ja!


två långa flickor. Och nanna fuskar ;)



fem vånings

trötta efter mycket dans

shopping



Jag en kväll

Jag och johanna sprang runt i 30 min för att hitta en spårvagn men sen gav vi upp.











Sista kvällen satt vi på en bar och kolla hockeyfinalen

Så tack för mig!


Beautiful monster?

Ibland har man tråkigt...







 

Dem bjuder jag på haha!







Mmm bajs i huet!


Så jävla gött med ansiktsmask. Synd bara att man inte kan äta den haha. Chokladlukten gör så man bara vill tugga i sig skiten.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen lägga mig i sängen och plugga samhäll, yeey. Bara en sak kvar nu sen är jag helt klar, känns så jävla gött!
Föresten jag pallar inte lägga upp prag bilder nu, det kommer nog med tiden lite då och då.

Nä ni får ha det bra! 

Puss 



Aldrig fel med nya väskor










kuvertväskor jag fått av mamma. Den sista är dock väldigt sliten









Och dem sista är köpta på en marknad i Prag. Duger gott till mig.
Vissa bilder blev kassa men ni ser nock ändå.
Mer ni vill se? Nä bra, tack för mig hehe


Dags att sova

Nu ska jag snart hoppa i säng. Ska först duscha sen kolla igenom lite samhäll, massmedia. Har bara ett läxförhör kvar sen är jag färdig, så jävla skönt! Och tänk att allt snart är slut. Helt sjukt ju.
Jaja nu stänger jag av.  Hoppas jag kan sova bättre inatt!

Natti natti!


stressigt? nä inte så farligt

Asså tänk, om en vecka ungefär fyller jag år, två dagar efter är det bal och två dagar efter balen är det STUDENT! Gud, hur ska man hinna med allt? Lite stressad börjar man bli.
Nu tänkte jag ladda ner lite musik sen plugga samhäll, kuuul!

Haj!

Tittorna är trötta

Gud vilken dag. Sov inte mycket inatt så har varit så jäkla trött hela dagen idag. Man har ju vänt på dygnet helt. Iallafall, idag hade vi busrus i parken. 250 barn och det öste ner. När jag kom hem somna jag i soffan och sov i fyra timmar, herregud. Nu kommer jag inte kunna sova inatt heller, jävla mög.
Ska ner och packa upp nu, haha inte ens det har jag gjort, är för trött. Sen ska jag duscha och hoppa i säng.

En sak innan jag drar. Jag måste köpa en baddräkt. Så jäkla snyggt! Dock är jag för feg för att använda sånt men som en body tänkte jag!

Japp ha det bra!


Hitta en dålig bild men den får duga

 

Puss


underbart

Jag fick hem fyra väskor från prag och nu när jag kom hem såg jag att mamma hade lagt fram fyra kuvertväskor till mig, livet är så jävla nice ibland, skit glad nu.
Imorgon kommer vi tillbaka till skolan pigga och glada? nä skulle inte tro det. Ska plocka undan alla nytvättade kläder från sängen sen lägga mig i sängen och kolla tv. Måste fan sova snart.
Imorgon ska vi ordna busruset och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig som utklädnad. Funderar på att skita i det för hinner fan inte plocka fram sånt.. Aja får se.

Godnatt sötnötar

Johannas bild från prag:





Borta bra men hemma bäst!

PRAG 2011 säger jag bara! Kan inget annat än le. Jag är så jävla trött och kroppen är sliten men satan vad kul vi har haft. Gick upp kl 4 imorse så är helt död nu. Kom på planet trots min tunga väska. Tur att det inte var 20 kg som var gräns för då hade jag haft övervikt. Men jag har shoppat satan kan jag säga. Vet faktiskt inte om jag pallar lägga upp det här. Men berättar mer senare för nu vill jag äta god svensk mat och sen bara sova. Fyra timmars sömn är inte helt bra.

Bilder kommer också någon gång i livet hehe

Puss på er!

tagga prag!

Börja packa så smått igår. Eller ja jag la ner alla kläder men har ändrat mig lite idag och fixat det sista idag. Så nu äntligen är allt mög nere i väskan. 17 kg... nu är jag bara lite nervös hur mycket det kommer väga på hemresan men det löser sig nock.
Måste fan sova nu. Tar tåget mot kastrup 05.32 imorgon, satan i gatan säger jag bara. Kommer vara döööd!

Men ni får ha det bäst!
Ses!




Puss!


Ny vecka som kommer bli så jävla bra!

hej och hå!
Ni skulle bara sett mig igår. Satan vad jag hann med mycket. Städa rummet och plugga som en idiot. Fyra saker blev klart. Inte ofta det händer.

Nu ska jag börja packa. Kom precis in genom dörren så fundera på om jag ska ta och äta först. Men sen packa packa packa. Guud detta kommer bli svårt. Kommer få övervikt när vi ska hem haha.
Bara en dag sen drar vi! WIHO!! Hoppas det är lika fint väder där som här!

Ha det fint!





Hahaha fin!


Puss!

Söndag

Mon mon! Vaknat tidigt idag. Gör det ofta nu tycker jag. Igår kollade jag på handbollsfinalerna hemma hos Johanna, trevlans.

Nu ska jag städa rummet sen är det plugg hela dagen som gäller. Örk, den samhällen tar kål på en!

Ha en bra dag!






Puss

Prag

Här kommer bilder på prag. Har en bror som är sämst på att fota!





Lilla Globen?



Här kan vi bada johanna ;)




ekonomi kan ta sig någonstans

fy fan vad jag inte kommer klara det imorgon. Är helt död i huvudet och orkar verkligen inte plugga. Fääään.
Hoppar in i duschen istället och hoppas på att jag vaknar till lite iaf.


Ge maj sommar!!!


hem ljuva hem

Så jädrans nice att komma hem tidigt. Hade en lektion så slutade vid 10 ungefär, niiice! Sedan gick jag och Johanna i stan, köpte lite smink till prag och sedan åt vi litta lunch. Nu väntar ekonomipapperna på mig.
Ha det fint!


Längtar som fän till Prag. Snart drar vi brudar!!! Hitta några bilder på prag som jag kommer lägger upp en dag


Pöss

Plugga ekonomi

Såå jävla tråkigt. Offentliga sektorn, kreditinstitut, kredit, efterfrågan och bla bla bla, vem bryr sig? Jo jag måste ju bry mig nu. Usch vad mycket. Jaja, det är bara att sätta igång....




Hoppas er kväll blir roligare än min haha

Bättre sent än aldrig!

Valborg:







Frukost dagen efter


Här kommer lite annat under veckan


mycket grönt

Fin fint

trött papps



Nu måste jag plugga samhäll!  örk



vi hörs

ny vecka nya möjligheter

Känner på mig att veckan kommer bli bra. Studentmössan kom hem idag och fy satan vad nära det är nu. Det gäller att njuta sista tiden.
Nu ikväll har jag kollat sista och avgörande matchen i damhandbollen. Lugi-Eslöv. Fy faaaan vilken match säger jag bara. Och en extra applåd till Maria Adler som var grym under hela matchen men tyvärr räckte det inte till för hennes Lugi (förlust med en boll). Synd eftersom jag höll på dem men ett riktigt bonnalag är inte helt fel det heller ;)
Efter det stack jag pappsen och sabina till max och jag kan inte mer än att skratta åt pappa hahha du är sjuk!!

Nu ska jag duscha sen sova. Är ledig från skolan imorgon men ska ändå dit och fixa med flak och sånt. Fast ska upp lite tidigare för jag ska nog hälsa på mina favoriter på olympia :)

God natt!


regnet det bara öser ner

För en gångs skull så gillar jag att det regnar ute. Liksom det är en perfekt dag för regn. Nu när man är så trött och bara ligger på soffan och kollar tv och hör regnet mot fönsterrutan är bara så mysigt. Verkligen helt okej!

Och nu töser och pågar(?) är det bara en månad kvar till studenten. UNDERBART! Och snart prag, yesyesyes!


En gammal bild

Kolla så kort hår

Dagen efter valborg

Usch vad trött jag är idag. La mig väldigt sent igår så idag är det jag och soffan som är bästa vänner.
Grilla kylling igår, svin goottt! Sen stack jag och johanna in till lund och kollade runt.
Nu ska jag fortsätta kolla mr bean, haha!

 

Ha det bra!

Puss


RSS 2.0