Home sweet home!

Nu är jag hemma. Okej jag har varit hemma ganska länge, kom typ hem vid 4 tiden. Har bara suttit vid datorn sedan dess. Jag är himla trött nu, gick upp 5 imorse så bilder och sånt får komma en annan dag. Hoppas det är okej :)

Föresten kom hem med en parfym och lite smink. Kom tyvärr inte hem med några kläder. Kan säga att det var inget att ha hah, lite besviken. Men som sagt, bilder kommer men vet inte när. Annars finns det lite bilder på facebook.

Ni får en bild hehe


Haha dör, kolla pappa!

Puss

Se upp i backen, här kommer jag

Tänkte skriva ett till inlägg innan jag packar ner datorn. Vet inte än om jag kommer ha internet där men får se. Har bara lite till att packa ner nu men det fixar jag innan jag ska sova eller imorgon innan vi sticker. Hoppas nu ni får ett härligt och roligt lov. Tjejer om ni ska ut och dansa så dansa lite för mig med ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig innan jag ska sova. Fasiken vad jag längtar efter att få komma bort. Kan vara skönt att komma på andra tankar :)
Se upp i backen, fyra hål i nacken! Nu drar vi snart!
Vi ses om en vecka!



 Det har blivit många skidbilder men fasiken vad jag älskar det och vad jag längtar!

Puss på er!


melodifestivalen

Tyckte ni rätt låt gick vidare? Asså jag tycker inte melodifestivalen är lika bra längre. Vissa låtar kan vara helt konstiga och tråkiga. Vissa är väl bra men det är inte som förr.

Kolla bara:
medley 2000



Hah vet att jag har konstig musiksmak men fan det är bättre!!

pissenisse

Det här är mitt liv, min tid, oh-oh-oh
Jag kan ha rutig soffa och prickig gardin
Jag klär mig som jag vill,
Äter vad jag vill
Och röjer natten lång och festar till
Jag säger; Skit i vad jag gör, Pissenisse
Skit i vad jag har för mig
Skit, Skit, Skit i vad jag gör!



Jag är nog sämst på att packa

Nu är jag klar. Jag hatar att packa. Tar alltid med mig för mycket men bättre det än att det blir för lite. Går knappt att stänga väskan haha. Nu är det bara lite kvar. Ska även packa ner datorn hade jag tänk, Så jag har något att göra där på kvällarna. Sen har jag lite svårt för att bestämma mig om jag ska ha med systemkamera eller inte? Jobbig och klumpig men sen när jag väl är där så kommer jag ångra mig!! ahh svårt men får se :)









 

Är taggad som fasiken!!! Hoppas på sol med


Godmorgon

Vakna nyss och nu ska jag fortsätta packa. Kommer ta med mig alldeles för mycket känner jag. Blir mycket mer nu än när man ska på solsemester. Men detta kommer gå bra hehe





wihoo!

Rihanna-take a bow


Loooov med stor L!

Jaaa nu är det äntligen lov. Kom nästan precis hem från nova med flickorna och nu sitter jag och kollar på style videosar. Varför bor jag i Sverige? Dör så snygga kläder det finns! Fusk att det inte finns lika mycket här.
Ska fortsätta kolla lite nu till våren. Mycket färg kan jag säga.
Sen måste jag iallafall städa mitt rum och börja lägga under kläder för på söndag drar vi.



Ha en bra fredagskväll!

Puss


Tagga!

Hej på er! Kom nästan precis hem från skolan. Sluta tidigare idag eftersom vi ska till växjö och spela match. Hoppas på en vinst!
Nu ska jag vila för kommer hem ganska sent ikväll.
Hoppas er dag har varit bra :)

Och föresten, västen som jag la in i förra inlägget ska bli min!! från vero moda


taggataggatagga!



Puss

Vero Modas tävling!

Är med i Vero Modas tävling där man ska gå in i en vero moda butik och välja ut en våroutfit. Bästa outfit vinner ett presentkort på Vero Moda värt 10 000 kronor, 2a pris ett presentkort på 2 000 kronor och 3e pris får presentkort på 1 000 kronor. 
Är med och tävlar för det hade suttit så ruskit bra med ett presentkort på Vero Moda. Man kan aldrig få för mycket kläder, det finns bara för små garderober.  Men även så vill man se om man kan något om modet. I vår vill man se mycket färg men även lite ljusa färger och virkade söta plagg. Här är min bild:


Fick med mitt halsband på bilden. Skulle prova det till men glömde ta av det innan jag fota.
Till detta hade jag haft ett par klackar till.

Var med och tävla här: http://veromoda.feber.se/



tro




Jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna tro igen

Drömmarna vi har känns som bleka höstar
Där har sommaren redan regnat bort
Det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar
Svaren är en viskning i en värld långt bort

Tro
Jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna tro igen

Att vilja men inte känna är nog så svårt
Att se men inte höra
Du vände dig bort
Du sa: Inget här är givet, för sådant är livet
I mina ord finns ingen önskan eller någon lust och längtan

Tro
Jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna tro igen

Tro
Jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna tro igen

 


natasha poly - vogue paris 2011






Måndag och alla hjärtans dag

Skönt att börja 13.40 en måndag. Kunde sova länge länge. Okej det har jag gjort nu i över en vecka. Men idag var jag tillbaka i skolan iaf. Efter skolan körde jag bil. Ja man kan ju säga att jag körde som en nybörjare idag. Asså fattar inte, går hur bra som helst när jag kör här hemma men när jag kör på körskolan så går det åt helvete. Istället för att peppa mig själv så går det bara sämre och sämre. Fan pinsamt.
Finns det något jag är bra på egentligen? Förutom att äta godis och shoppa kläder? Nä, jag tror inte det. Jävla skit!

Bort med det negativa nu och fram med det positiva. Vi har ingen träning idag så nu ska jag lägga mig på soffan och kolla tv. Det är det positiva med denna dagen. Ha det göött!



Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag, min kunde ha varit bättre.

Puss

Galenskaparna!

Detta får mig på bättre humör :)






Inte okej

Denna söndagen har inte börjat bra. Okej visst vi vann matchen med 32-18 meeen jag har nog aldrig varit såhär dålig. Pinsamt när jag tvingar dit min bror också. Jag orkade typ inte lyfta fötterna, kändes som att jag sprang och sprang men kom ingen vart. Och jag hade så jävla svårt för att andas, tog i som fan men det var lite luft som kom in i lungorna, halsen värkte som attan också. Ja jag vet att jag precis har varit sjukt men det är så jävla pinsamt asså. Kändes som att jag var nybörjare idag eller något, helt borta var jag. Inte nöjd alls!
Och just nu så är det många tankar som rullar runt i huvudet. Ahh blir galen, blir nästan gråtfärdig här!
Nu ska jag ta godispåsen och bara glömma detta. FY FAN!


Det var bättre förr, så jävla mycket bättre!

uppe med tuppen

Kanske inte, men jag vakna precis. Om ungefär en timme ska jag iväg. Är riktigt trött så undra hur denna matchen kommer gå. Måste börja tagga till mig snart. Jag är lite nervös inför denna matchen. Jag har ju varit sjuk så jag har inte rört en boll på en vecka om inte mer + att min bror ska komma och kolla. Jag har spelat handboll i typ 11 år och han har sett mig spela en match när jag var liten så nu tyckte jag det var dags att han skulle kolla igen.
Nu får jag springa ner och äta en ordentlig frukost och börja ta på mig så smått. Vi hörs sen



Igår

Nu kör viiiiiiii!


En lyckad kväll

Nu har alla gästerna åkt hem. Skönt faktiskt. Maten på restaurangen var riktigt god, sen gick vi hit och åt tårta och gottis. Blir alltid så trött när jag umgås med släktingar. Sitter typ alltid tyst och lyssnar sen börjar jag alltid gäspa. Men det har varit en trevligt kväll och tror pappa har haft en bra födelsedag :)
Ska upp i tid imorgon för spelar en viktig hemmamatch mot hylte. Här kommer en snabb bild på mig innan kvällen.



Bättre bild får ni imorgon.

Sov gott!


nytt i garderoben


H&M 249 :-

Ginatricot 199 :-

Ginatricot 299 :-

12 februari

Vill bara skriva ett grattis till den gamle mannen. 50 år idag. Helt sjukt vad tiden går. Kommer ihåg när ni fyllde 40 och vi hade hela huset fullt med folk. Tänk att det var 10 år sedan. Tiden går fort när man har roligt. 

Pappa är en av dom jag älskar mest och han är även en av mina bästa vänner. Han ställer alltid upp och då menar jag alltid! Hjälper mig och stöttar mig. Han är bäst!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det finns så mycket. Men det jag vill säga är GRATTIS PÅ DIN DAG, JAG ÄLSKAR DIG!











Världens bästa pappa <3

Ikväll blir det restaurang med släkten, trevlans!


Köttig dag igår

Godmorgon. Vilket fint väder man vakna upp till idag. Helt blå himmel. Vakna också med ännu en fläskläpp. Asså detta är min fjärde på typ två veckor. Vad fan är det?! Skit jobbigt, kan ju knappt prata. Har massa sår också typ efter dom sen + att jag har typ något jävla munsår nu också. Så jävla oooont gör det. Det är antagligen förkylningsblåsor men ofta jag får dom på munnen, jävla bulor ju. Får säga att det är pappa som nitat mig haha.

Nä nu tänkte jag berätta lite om gårdagen. Vi mötte upp Sabina och några andra tjejer på polhem sen gick vi dit tillsammans. Riktigt lång kö när vi kom dit och skolorna börja kasta saker på varandra. Sen när dörrarna öppnades så tryckte alla bakifrån så alla klämdes. Fy fan fick ingen luft alltså. Sen hade massa galler vält så man fick hoppa över dom så jävla kaos. Men vi lyckades komma in utan att fastna. Hela arenan fylldes med folk så det var ett bra drag på läktarna. Tjejerna började spela och polhem vann med 4-2. Grymt! Sen spelade killarna och då vann spyka med 4-1 så hela matchen blev 6-5 till spyka. Matchen fick också avbrytas när det var 6 minuter kvar att spela om jag inte minns fel. En kille fick en nackskada så ambulansen fick komma. Helt galet! Killarna typ dödade varandra isället. Kasta folk hit och dit. Har många videosar som jag vill lägga upp men vet fortfarande inte hur man gör. Jaja, men det var riktigt ballt att kolla på.

Som sagt shoppa jag ju igår och det kommer upp senare. Ska iväg och handla nu med mamma.
Ha en bra lördag allihopa!
Här kommer bilder:







Dåliga bilder men bättre än inget :)


02.10??

Jag har ingen aning varför jag bloggar nu. Kan inte sova så tänkte skriva av mig lite snabbt. Har varit och kollat superbowl i arenan idag. Fy fan vad häftigt. Killarna typ döda varandra, sen kom ambulansen och bla bla bla. Berättar mer imorgon. Efter så stack vi in till stan och shoppa. Visar det imorgon också eller på söndag. Sen var jag även inne på Vero Moda och fota lite våroutfits, tänkte åka dit och ta fler bättre bilder så jag har lite att välja mellan. Det är en tävling dom har så tänke skicka in min bild. Mer om det senare. Sen har jag och sabina haft en liten myskväll här hemma. Egentligen skulle jag städa och fixa här hemma hela kvällen för det kommer gäster imorgon men det sket sig.
Imorgon, eller idag är det min pappas dag, så ska vara med honom hela dagen typ. Blir en mysdag hihi. Grattis papps! kommer säkert måånga fler grattis imorgon.
Sova nu kanske? Jatack! Men bilder kommer någon gång hehe.
Puss sov gott!

Vänner, bloopers!

Så jävla bäst! haha


Jag dör lite av garv

hahaha ja det är bara att rulla ner och kolla hur jag såg ut förr i tiden ;)


12 år kanske med laget

 



Här var jag kanske 10 hahah

sommarlovet till 8an

12 år


14 kanske?












Här sätter vi stopp! Haha dör. Gamla goda tider!


Torsdag

Börjar närma sig helg. Skönt.
Idag händer det inte så mycket. Har precis kommit hem från vår lilla by och nu tänkte jag städa rummet eller något annat vettigt. Får hoppa över träningen ikväll också för halsen är inte helt okej än. Men förhoppningsvis får jag vara med på matchen på Söndag.
Imorgon drar vi in till Lund och kolla superbowl! yeeah kötta!

Ha en bra dag allihopa :)


gammal bild



Puss

snart helg

Imorgon är vi tydligen lediga från skolan. Och jag som hade ställt in mig på att åka dit haha. Men istället ska jag möta upp Sabina i Lund vid halv 3 när hon slutat skolan så ska vi ta en sväng i stan. Måste in på H&M. Sen på fredag har jag köpt biljett till superbowl som jag och johanna ska kolla på så vet inte om vi hinner lite skola då. Får se. 
Sen äntligen är det helg och då är det inte vilken helg som helst utan min fina pappsi fyller år så det firas på restaurang. Gott! 

Nu ska jag kolla tv. Ha det bra!



bild från partille 2010. Förhoppningsvis kan jag träna imorgon igen!
Puss

fy fan vad jag längtar!

Satt och kollade på min brors studentbilder och jag får sånt glatt rus i kroppen. Shit vad jag längtar nu! Vill bara stå på flaket och skrika nuuu!

Gjorde en fin bild, haha!

 

wihhhhooo, snart vår tur!


Våren börjar titta fram

Jag bara älskar att se när solen lyser där ute och all snön är borta. Gud så glad jag blir.
Nu har feber lagt sig så nu mår kroppen bra. Bara halsen som inte är okej men skit i den höhö. Har sovit som en prinsessa inatt också så jag är pigg och glad nu. Hörde att vi hade D dag imorgon. Stämmer det?

Nu ska jag springa ner och ta något varmt till halsen, hööörs!

 

Nu blev det grått där ute...


naj naj naj, vad tusan är det här?

Yes, febern har stigit igen. Kvällarna är fan värst. Attans jag som mådde bra innan idag, förutom halsen. Blö, tråkigt att ligga hemma nu. Vill komma ut. Och så spelar vi hemmamatch nu och här sitter jag. Orkar inte ens åka dit och kolla. Se nu till att vinn brudar! HEJA!



vill spela!!  Bild från laget.se


fick ett mms av pappa...



och sen hitta jag en bild på mig och malin!


haha dör!

kyllingsoppa, alpint VM & chokladfingrar

Blev lite hungrig så ställde mig i köket och börja koka ihop en kycklingsoppa dock utan kyckling hehe. Hade buljong, broccoli och purjolök i. Blev faktiskt gott. Nu kollar jag alpint. Heja Anja Heja Anja!! hoppas fan det går bra för henne. Men tror att Lindsey Vonn är snäppet bättre. Men hoppas på det bästa :)



Ser kanske lite äcklig ut men den gick ner. Bra för halsen


Finger

Kanske dags att bädda



Kan säga att jag mår bättre nu. Feber har sjunkit så nu får man hoppas att den inte stiger tills ikväll som vanligt... Har fortfarande ont i halsen men hoppas det försvinner snart!

Nu ska jag kila ner och fortsätta kolla på super G.



Puss


bättringsvägen?

Nä tror inte det alltså. Somnade vid 2 inatt och hade 39 graders och imorse tog jag en dusch och efter så höll jag på att svimma. Har inte varit så yr på läänge. Riktigt tråkigt detta :(
Sitter här och kollar på H&Ms nya kollektion. Asså jag smälter lite varje gång jag ser det, så himla snygga kläder. Det är vårens måste!
Nu ska jag glo tv tänkte jag.
Ha det bra!



Puss

vafan..

nu har jag fått ont i magen också. Det är väl alla dessa halstabletter jag stoppar i mig. Föresten ipren gjorde susen, somnade tillslut. Dock drömde jag att Malin skrev grattis på födelsedagen till mig på facebook typ fyra månader för tidigt haha och att jag och johanna sto och laga mat med mamma i köket. Ja konstigt det kan vara ibland. Nu ska jag fortsätta kolla vänner. Missa ju massor när jag sov hehe.

Puss



08.00

Vakna kl 6 och hade 40 graders feber. Frös som fanken sen gick jag upp och tog en ipren så nu känns det bättre fast sitter och svettas som fan nu. Känns som sommar eller något, så jävla varmt. Nu är kl 8 och jag kan inte somna om så sitter och kollar vänner nu. Är hungrig också så ska ner och se om det finns något gott att äta.
Sen ska jag väll försöka sova. Har inte sovit bra inatt så behöver det.
Hoppas ni får en bra dag! :)


Lik!

Puss


%&?/Å)¤"%("/!

Åhh, febern har stigit. 39 grader. Faaan jag som skulle bli frisk nu. Kan knappt stå på fötterna! Ligger och kollar på alpint landslaget damer, något bra iaf.
Hoppas er helg har varit bra!

Puss

härligt

Nu har jag fått feber och missar antagligen skolan imorgon också. Skit, pallar inte ligga hemma. Ont i hela kroppen har jag också, blöö!
Har legat i sängen och kollat mitt liv som Hellner och solsidan. Mitt liv som Hellner är faktiskt ett bra program. Eric i EMD ska träna och äta som Marcus Hellner (längdskidåkare) i sju veckor. Roligt och se om han klarar det. Tränar som en idiot gör han med.
Nu ska jag fortsätta kolla solsidan. Ha det bra!



pictures






En malmödag!

Hej hopp! Idag är jag glad. Varit i Malmö med Mammsen och bror min. Hittade min balklänning meeen tror ni inte att nina har en likadan! Tur att vi inte går på samma skola hehe. Sen åkte vi vidare in mot stan och kolla snabbt i affärer. Gick in på zara och kom ut med tre byxor och en skjorta i handen. Sen vidare mot h&m, måste säga att jag gillar Elin Klings kollektion, snygga kläder! iallafall, hjälpte min bror att handla lite nytt. Redigt bra köp han gjorde ;)
Om ni ska se klänningen får ni kolla på facebook :)

Lite bilder:



Lite oversize hehe. Rea



Marinblåa 399:-


Jeans 399:-

Skjorta 99:-



Denna ska jag köpa i Lund. Hitta inte den nu när vi var i Malmö. Tänkte matcha den med mina nya marinblåa byxor :)


Nu ikväll blir det melodifestivalen och gottis! Härlig lördagskväll!

 

Puss


balklänningar

Johanna skickade en länk till mig med snygga klänningar. Frågan är bara vilken färg och modell ska man ha?









fotodags?


Är sugen på att dra ut och fota lite nya foton, någon som är på? :)

Hemmagjord ansiktsmask

googla lite och hitta detta:

LUNGNANDE:
1 msk honung
1 msk natruell yogurt
Blanda omsorgsfullt honungen och yogurten i en skål. Ställ in skålen i kylen tillsden har en behaglig tempratur, medans skålen står inne i kylen tvättar du nogrant rent ansiktet med ljummet vatten. Undvik tvål på grund av att den lätt torkar ut huden. Använd istället en rengöringskräm som innehåller naturligavitaminer och som inte har testats på djur. Applicera varsamt masken på huden, undvik ögonen och munnen där huden är välldigt känslig. Den här masken fungerar suveränt på bränd eller irriteradhud. Låt verka i 20 minuter

ÅTREFUKTANDE:
1 Avocado
Mosa avokadon till en jämn, slät smet. Det kan ta ett tag och om det är absolut nödvändigt kan du tillsätta en gnutta vatten. Avokadon innehållergott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Innan du applicerar masken skall du rengöra ansiktet med ljummet vatten och en rengörningskräm som inte har testats på djur och innehåller mycket vitaminer. När huden är handukstorr ska du varsamt applicera masken över hela ansiktet, dom enda områdena som man ska undvika är runt ögonen och munnen. Låt den värka i 20 minuter.

MOT ACNE OCH FINNAR:
1 citron
1 dl vatten
2 msk vinäger
Blanda ihop ingredienserna och badda sedan noggrant ansiktet med detta. Fokusera på områdena där du ofta får acne eller kvisslor. Den här ansiktsmasken innehåller rikt med C-vitaminer vilket gör att du ser både piggare och fräschare ut. Dessutom arbetar den sig in i porerna och avlägsnar överflödigt fett som oftast leder till acne. När du tar bort masken skall du rengöra ansiktet med ljummet vatten och en rengörningskräm som inte har testats på djur och innehåller mycket vitaminer.

DJUP RENGÖRANDE:
1 avocado
1/2 msk vetekli
1tsk flingsalt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera på ett rengjort ansikte. Låt den verka i cirka 20 minuter innan du avlägsnar den med ljummet vatten. Den har masken har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter ny, fräsch hy ta plats!



Kanske borde prova :)

Sjuk på en fredag!

Har varit hemma hela dagen idag för att jag har så himla ont i min hals. Missar mycket i skolan, men inte lönt att åka dit om man inte kan/orkar göra något.
Det positiva är att det är fredag idag och äntligen helg! Imorgon blir det antagligen en mamma dag i malmö om jag orkar. Shopping och sånt :)

Hoppas ni får en härlig kväll!



gammal bild!


Puss

Jaja okej då, här har ni en rubrik

Lite om dagen.
Jag hatar torsdagar, dom är så jävla sega! Men tycker om att man kan åka bil både till skolan och hem. Och jag fattar inte vad vår religionslärare har för problem. Jag får massa skit alltid känns det som. När en mobil vibrerar ja då är det mitt fel. Men ja jag lyckades då göra så att vi fick sluta tidigare så jag hoppas klassen blev nöjda ;)
Hade även en redovisning idag som gick galant! Tycker vi ska ge varandra en klapp på axeln för detta grupparbetet som vi gjorde bra!
Nu sitter jag här och äter ett äpple. Kom nyss hem från matchen. Vi förlorade med två eller tre bollar? Var så jävla jämt hela matchen men dom rycker ifrån oss dom sista fem minuterna. Men det är roligt att se att vi har roligt på planen igen, stort plus! Jag fick dock bara spela fem minuter kanske. Under uppvärmningen kommer vår ena tränare fram och frågar hur jag mår. Som dom flesta redan vet så börjar jag känna mig lite krasslig ju. Kommer in och gör en riktigt dålig match eller iaf dom fem minuterna och blir utbytt och kan knappt få in luft i strupen. Sen säger han att jag får vila resten av matchen. Riktigt dryyyygt men rätt. Aja nya tag på tisdag då vi spelar mot Åstorp.
Fan vad detta blev tråkigt för er att läsa så jag sätter punkt här.

Ha det!


Lugg?


Snart helg, fy fan vad gött! Ska till Malmö med moris, yeah!

Puss

Beroende av lypsyl?

Har ju lovat att lägga in det här med lypsyl grejen och nu äntligen kommer den hehe!

"Mineralolja är en av de vanligast förekommande ingredienserna i dagens alltmer massproducerade hudvårdsprodukter, trots att den rubbar hudens naturliga återfuktning. Mineraloljan täpper igen mellan 40-60 % av hudens porer.

Mineralolja lägger sig som en tunn plasthinna på huden. Huden sluter sig och stängs, därför hindras svettavsöndringen och hudens egen fettproduktion. Det lömska är att det känns bra för stunden. Andra användningsområden för mineralolja är till bilmotorer och som symaskinsolja.

Vid en långvarig användning av produkter baserade på mineralolja blir huden torr och livlös. Mineralolja innehåller inga fettsyror, inga vitaminer och tas inte naturligt upp av huden. Mineralolja rubbar hudens naturliga förmåga att återfukta sig och skapar därigenom ett beroende. Om du slutar att använda mineralolja får du ofta en reaktion som gör att du blir väldigt torr. Det är därför du blir beroende av t.ex. cerat för att fetta in huden."

När ni köper produkter så kolla ingredienserna, mineraloljorna brukar oftast ha namn som Paraffinum Liquidum, Vaselin, Paraffin, Paraffinum, E 905 m.m

örk, säger jag bara!

Hämtat från vasana.blogg.se




Nu blir det match mot h43/lundagård, och jag är inte frisk. Hur ska detta gå?


vad hände?

Kameran hoppade fram...







Hej spöke

Oj vad hände med ögonen?


aaaaj aj vilken ooonsdag

hallå på er! Allt bra och så ja?  Med mig är det mindre bra. När jag vakna imorse kände jag att min hals värker och kroppen hänger inte riktigt med i svängarna. Provet gick också dåligt och jag hade svårt för att koncentrera mig. Sluta dock tidigare så nu ska jag hoppa i myskläderna och tvätta bort sminket och sen lägga mig i sängen och kolla vänner.
Fan måste vara frisk tills imorgon då vi har match och möter H43/ Lundagård!

Haha bilden har inte alls något med texten att göra. Kollade bara igenom bilderna från bröllopet :)

 

Ha det bra!

Puss


RSS 2.0