Nu säger jag godnatt!

Nu går jag och lägger mig. Upp 06.30 imorgon igen och hoppas på att jag slipper jobba över. Hoppas också på att jag kan somna direkt så jag inte ligger och snurrar runt i två timmar.

Godnatt!

Ett glas mjölk och en banan efter träning är bättre än bäst. Mitt tips till er!


Lång dag på jobb

Har jobbat 9 hela timmar idag, snacka om att jag är trött! Nu skulle jag gärna lägga mig i sängen men nej, nu väntar två timmars träning. Hörs!


Även jag ska få ha roligt i omklädningsrummet


Jag hatar rubriker

Hittar aldrig på någon bra rubrik, så jag skiter i det.

Idag är jag grinig. Mest för jag är så himla trött. Tvingades upp från sängen och åkte iväg till malmö. Satt även på en bar där. Nu ska jag vila sedan ska jag köra in till lund och träffa gamla klasskompisar, ska bli skitkul!

Imorgon måste jag också upp i tid, match i Åstorp!


Utgång

Igår var vi på båten och dansa. Nu ska jag åka och shoppa i malmö

Ha en fin dag :)



Jag igår

Jag? Trött? Näää

Jo, jag är trött, så jävla trött. Har inte sovit mycket inatt. Om det märktes på jobb? ohja! Om man kör rätt in i väggen så att brandsläckaren trillar ner så är man väl ganska trött.... Jaja, dem andra fick sig ett gott skratt iallafall. Nu är jag äntligen hemma. Ska hoppa in i duschen sen ska jag kolla handboll. Idag har lönelappen hittat hem, nice! På lördag blir det shopping!!!


Mina bilder suger, jag vet. Har ingen iphone för tillfället och använder aldrig min systemkamera (har typ glömt hur den funkar), så har inga nya bilder att bjuda på, dåligt jag vet!


Lugn och skön söndag

Jag både älskar och hatar söndagar. Jag älskar dem för att man kan ta det lugnt exakt hela dagen och hatar dem därför att man måste upp tidigt nästa dag. Men just denna söndagen är perfekt. Inget jobb imorgon (vad jag vet just nu) så kan sova ut imorgon också. Har inte sovit så många timmar denna helgen så det ska bli extra skönt.
Serveringen igår gick jättebra. Stod i baren, diska, fixa med efterrätten och städa. Jag kom hem vid två kanske, lagom. Fick ju pengar för det men även fick vi en biljett till Anders Jansson och Johan Wester (hipp-hipp pågarna) som har gjort någon show som går i färs och frosta arena i Lund på torsdag. Inte nog med det utan vi fick äta hur mycket vi ville och dricka hur mycket vi ville så vi blev mätta och belåtna.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har även hunnit städa rummet så det var ett plus. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag hämta upp sabina sen ska vi ha lite söndagsmys.



Mongot i prag


Trevlig fredag

Det blev en lyckad kväll igår. Många goda drinkar och lite dans. Känns dock i fötterna idag.
Nu håller jag på att göra mig klar. Spelar match på hallen mot Dalhem och senare ikväll blir det jubb...
Imorgon får jag äntligen vila.

Ha en fin kväll!


Underbara fredag!

Nästan varje fredag kommer jag ha den rubriken. Känslan att vakna och veta att det är fredag, ojojoj så skönt! Har sovit ut idag, känner mig så pigg så pigg. Kl 15 är det dags för jobb och senare ikväll ska jag ut och käka med "gänget", tar väl något glas vin också. Haha nä, usch vin? Det lät vuxet men nä, det får bli något annat. Det ska bli skoj iallafall.
Imorgon kommer jag nog hänga på hallen. Vi har match, men tror inte jag spelar för jag har inte tränat på två veckor!!!  Sjukt ju. Senare på kvällen blir det jobb igen. Ska servera på en fest (lundaspelen). Goa pengar :)

Nä nu måste jag fixa lite mat. Vi hörs :)


Bild från nyår


Godmorgon

Ja det är helt sjukt att jag vakna precis. Fy på mig! Kan vara för att jag jobbade kväll igår och kom hem vid 12 inatt. Ska jobba kväll resten av veckan. Det var första gången igår, jag fick värsta paniken haha men oj så skönt det var. På dagarna är där fullt med folk överallt men på kvällen är där bara fyra pers som jobbar så det är lugnt och skönt och man kör i sitt egna tempo tills allt är klart. Plus att det värsta som finns är att gå upp tidigt så det är perfekt att man får sova ut sen kör man till jobb vid tre och kommer hem på natten, helt okej. Man får även mer betalt hihi.

Nä nu måste jag få något i magen sen måste jag köra och tanka.

Just det, jag och josefin har bokat resa nu, oj vad jag längtar!!! Bara 10 veckor kvar hehe. Vi kommer starta en blogg så vi kommer skriva varje dag när vi är borta :)



niiiice!

Elle- galan 2012 - Ralph Lauren










Jag gillarT!

Ny vecka, nya möjligheter

Hej på er!

Ja, vad ska man säga. Jag är fortfarande sjuk. Halsen vill inte som jag vill och näsan bara rinner. Försökte få lite sömn på bussen igår men det var nästan omöjligt. Sov kanske 15 minuter på hela resan.

Matchen igår... Ja, det var kanske inte vår bästa match. Vi är inte det bästa laget när vi åkt buss i timmar. Men vi spelade lika och fick med oss en pinne hem, bättre än inget. Vi hade chansen att vinna men tog den inte, så vi får skylla oss själva.
Själv spela jag inte jättemycket. Jag startade matchen men var död redan efter en minut. Typ hjärtklappning, så jag bytade ut mig och satt resten av matchen, vilket var tur för jag mår inte bättre idag... Typiskt!

Nu ska jag bara vila, vila, vila så jag kan bli bra och börja träna ordentligt igen.

Ha en bra dag! :)


trött tjej

Sex timmar i bussen, vilken höjdare

Hej på er!

Nu ska jag packa väskan och sedan drar vi till Jönköping. Ska även packa ner en filt och min kudde. Ska bädda ner mig längst bak i bussen (min och sabinas plats). Näsdukar, ipren & nässpray kommer finnas nära till hands, för denna flickan kan aldrig bli frisk. Fy, men spela det ska hon!!

Vi hörs imorgon. Kommer hem sent ikväll/inatt.



EM börjar ikväll!!!! Jo men kul att man missar det..

Lycklig tjej!

Jag börjar veta var jag har mig själv just nu. Jag vet vad jag vill och fy vad jag älskar det!!!!



Och dessa bilder väcker så himla fina minnen!

Bästisdag

Så fick det bli idag. En helt perfekt bästisdag. Massa prat och god mat. Har även planerat lite av vår resa. Det berättar jag om senare, när det börjar närma sig :)

Nu ska jag dricka te och sånt så min hals blir bra :)


Hos Jossan!!


Tummen upp för denna dagen :)


Stig Helmer

Min hals vägrar att bli bra. Så jag knarkar halstabletter så jag kan bli frisk och spela i helgen. Ligger och kollar på Stig Helmer när dem är på skidresa och äter choklad, lagom trevligt haha.

Vill byta min header, men har inga bilder och ingen systemkamera som fungerar, typiskt! Liksom hur bra passar bilden från kreta när det är vinter... Aja, får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag kila :)


Bild från balen

Hej från en sjukling

Ja det stämmer. Ligger hemma med feber och halsont. Fick åka hem från jobb igår. Usch fy och blä, varför skulle detta komma nu?!

Tror jag bäddar ner mig i sängen nu och ikväll blir det handboll på TV.


Jävla axel!

Åh, får spel på min axel. Idag efter träningen kändes det inte alls bra i axeln/armen. Har fått i uppgift av min tränare att åka och köpa ett axelskydd så fort som möjligt så imorgon innan träning ska jag försöka fixa det så jag slipper smärtan.

Nu kallar duschen sen sängen!!

Godnatt :)


Älskade helg

Hej på er!

Dåligt med bloggandet i veckan men har inte tid. Det ända jag gör om dagarna är jobba och träna. Nu är det dock helg (långhelg) så nu kan jag väll skriva en eller två rader.
Kolla JVM inatt eller ja, jag somna till då och då men vakna till när Sverige gjorde mål och kommentatorerna skrek "JAAAAA!" Då fatta jag direkt att sverige vann! Stort grattis!
Annars har jag bara sovit. Vid tre tiden hämta jag upp Sabina och körde till Centan, åt och shoppade. Hittade världens finaste tröja, ojojoj. Nu ikväll ska vi umgås med lite vänner :)

Nu ska jag duscha tänkte och börja fixa mig så smått. Ha en fin kväll!

Föresten, jag jobbar för fullt på mitt självförtroende :)


Mitt nyårslöfte

  • Få bättre självförtroende. Jag måste tro på mig själv, jag kan mer än vad jag tror. Heja lollis!


Välkomnar 2012

Bättre nyår kan jag inte tänka mig. Fira med dem finaste roligaste vännerna. Fy fan vad kul jag hade. God mat, mycket dricka (kanske för mycket?) och dans! Och det bästa av allt var att min fina och underbara vän josefin fira det med mig. Kan inte bli bättre!

Bra start på året!!!


RSS 2.0