galet ont det gör!

Kom nyss hem från matchen och vi förlorade med tre bollar. Vad har hänt? Känns som vi har tappat så mycket. Hoppas på en bättring iaf. Efter uppvärmningen så fick jag så satans ont baksida lår. Typ sträckning/kramp. Fast jag spelade ändå och tänkte inte så mycket på det. Men nu när man sitter här hemma så gör det satans ont. Reste mig från soffan innan och kunde knappt gå, typ helt stel. Fäään säger jag bara. Hoppas det blir bra tills imorgon, vill liksom kunna gå!? Jag är på sånt jävla dåligt humör nu, ahh vill bara skrika i kudden.

Nu ska jag äta maud och ta det lugnt, det behövs. Föresten Angelica och hannah, kommer ni hit imorgon och blir fotade? :)

Partille 2010. Jag skjuter och ja det ser fan konstigt ut haha!


Puss


tagga

godmorgon eller något? Jag har varit vaken ett tag. Vad händer idag... em jo, MATCH och vi ska kötta! Just nu är jag taggad som fasiken men sen kommer jag bli satans nervös hehe, alltid så. Det är hemma i kävlinge så kom och heja på oss :)

Nu ska jag börja fixa mig och kanske städa lite om jag hinner?


Bild från laget!



Puss


bröllopsfotograf

Nu är jag hemma igen. Har fotograferat hela dagen. Det har verkligen varit skitkul. Bildena blev faktiskt bra. Johanna och jag är dom nya proffsfotograferna! hihi

Lite bilder...














Vad tycker ni?




Puss


Lördag

Tjaa! Nu är jag pigg och vaken. Halv två kommer johanna och hämtar mig och då ska vi iväg och fota ett bröllop. Ska bli spännande. En hel dags fotografering. Nu hoppas jag bara att kameran och jag är vänner så bilderna blir bra. Har fixat allt, laddade batterier till både kameran och blixten, två minneskort är med, stativ och allt annat!

Nu ska jag ner och äta, är svinhungrig. Sen måste jag börja fixa mig så smått.
Hörs ikväll om hur det gick!




Bild på Johanna sen vi var ute och fotograferade i somras!


Puss


nytt

leggings Vila 250 kr


Mössa Vila 100 kr



Ögonskugga & foundation


Ring Glitter 90 kr

Armband Glitter 25 kr, kostade innan 129 kr, vilket fynd!


Blev inte denna mysiga halsduk eller vad man ska kalla den för från Lindex. Men nästa vecka ska den bli min.




Puss


Looov!

Hej på er! Nu är det loooov, tänk er en hel veckas lov! Visst, aldrig fel med några års lov hehe ;) Dagen har varit helt okej. Provet gick dock inte bra, men så går det när man inte pluggar ellinor, lär dig!! Efter skolan åkte jag och Johanna till nova och shoppade lite. Visar sakerna sen. Nu har jag huset helt för mig själv så jag får en lugn kväll här. Ska laga mat, blir nog vårullar & ris, sen ska jag nog ta en varm och go dusch. Sen ska jag poppa corn och kolla tv, mys.


ska göra en ansiktsmask också tror jag.


Puss


Oj

Oj ja, jag har ju glömt att skriva här idag, dåligt av mig. Vad vill ni veta? hehe. Dagen har varit mindre bra idag. Kom ganska så sent till teckenspråk för jag orka inte stressa imorse sen hade vi svenska som är dryygt och sist så skulle jag redovisa som gick åt helvete om man får säga så. Efter skolan var det massa skit oooch vi har prov imorgon som jag inte kan. Faaaan kommer stå ett stor IG på pannan min. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och soooova! Gud så skönt det ska bli! 
Ni får ha det bra och sova gott, för det ska jag göra! ;)


Träningen gick sådär idag. Kan gå bättre och kan gå sämre.

På bilden är det jag och johanna mot varandra ;) vem tror ni vinner?

(bild från hemsidan. Jag vet jag ser förjävlig ut haha, dog nästan av garv när jag såg bilden) 



Puss


skolkorten!

klassen!


HAHA och ja mitt enskilda!


27de <3

Nu är det exakt en månad sen. En hel månad har gått sen du lämnade oss och jag saknar dig så. Varje gång man kommer dit och ser att du inte är där, känns så tomt. Fast jag vet att du har det bra där du är nu! Jag älskar dig världens bästa farfar och saknaden är stor! <3




Dålig dag!

ja, ni läser rätt! Okej skolan har varit bra men efter det! Inget går rätt med bussarna? Sen var jag och johanna på friskis & svettis och satt där i fyra hela timmar och det kom inget barn. Okej då får man ju tid till att plugga men har redan glömt allt :(   Johanna hjäälp! Provet kommer gå åt helvete! Sen när vi skulle hem så kom inte bussen utan vi fick gå till stationen i regnet och vi fick stressa för vi skulle hinna med 51 tåget. Jag frös och var hungrig på samma gång! Och när vi kommer till stationen så är tåget försenat, SÅKLART! Och sen cykla i ösregn, kan inte bli bättre?! Sitter här nu och är så jädrans kall och kan knappt skriva för fingrarna vill inte som jag vill. Nu ska jag ha maaat, har inte ätit sen i skolan eller jo åt en halv fralla innan.
Och en sak till. Trafikskolan ringde mig innan och fick avboka min körlektion imorgon, men åhhh! nu måste jag vänta till efter lovet! faaaan.
HAAJ!





Plugga, vad är det?

Nix, det blev inget plugg men det blev lite nya foton!  Vad tycks?

 

Jag vet suddig men på något sätt tycker jag den är cool.




Blixten och jag blev ovänner ibland.








Puss


yes!

Nu har jag fått min blixt och jag har provfotat lite haha! Jag måste nog läsa på lite. Ska lägga upp bilderna, tog massa tråkiga bilder bara men det får duga.
Har inte hänt så mycket idag, det har mest varit lugnt. Lämna in arbetet och slapp redovisa idag, kan det bli bättre? ;) Hade en annan redovisning idag med Malin och Robbe. Det gick faktist riktigt bra för att inte har övat typ. Nu blir det plugg sen träning. Hööörs!

Bilder


Lika som bär? ;)


Vinterjackan åkte på idag. Lagom bra till morgonen när det är svinkallt ute men sen på dagen blir det för varmt.


Puss


Måndag igen

Yes nu är det måndag och ny vecka. Dagen har varit lugn. Började skolan 12 och hade bara en lektion idag. Satt och väntade på vår andra lektion skulle börja men det kom ingen lärare så vi tog bussen till stan, jag följde med malin och byta några tights. Sen tåget hem och nu sitter jag här. Håller på att plugga. Ska lämna in ett arbete imorgon om tinnitus och det är inte lätt kan jag säga. Har skrivit om allt men vill satsa på vg uppgiften men fattar inte den. Ska redovisa imorgon också och jag haaatar det! Vill inte! Aja skitsamma, det får gå som det går. Jag kommer antagligen bara läsa direkt från pappret, Kommer inte titta upp bara så ni vet det min kära klass ;)

Nu ska jag plocka undan lite saker som ligger lite överallt och sen får jag väll fortsätta att plugga. Ikväll blir det träning och möte typ?!

Hörs kanske sen.

Åh vad jag vill vara brun igen. Hatar att se ut som ett spöka och torr på hela kroppen är man också :(

Gillar det inte alls! Gillar dock hatten hehe ;)


Puss


vet inte?!

Ett snabbt inlägg nu. Jag är inte klar med min garderob, ojdå! Får kasta in kläderna där innan jag ska sova. Har varit hos min söta farmor idag. Hon är den bästa som finns! När vi var där så bestämde jag och pappa att jag ska få en blixt till min kamera. wihoo!  Till och med mamma gick med på det och de är inte ofta hon gör det hehehe!
Jag skulle ju plugga idag, eller iaf skriva på mitt arbete men har jag gjort det? NEJ! attans skit. Man säger så mycket men får inget gjort. BLööö!
Nu ska jag hämta lite godis eller kanske vindruvor och lägga mig i sängen (men först måste kläderna bort från min säng).

Imorgon kan jag sova länge, hörs då!



Längesen jag fotade, så jag provade kameran idag!


Puss


Fixar i min stökiga garderob

Jag håller på att städa i min garderob, vika kläderna och sånt.

Bilder på hur mitt rum ser ut just nu


En stökig garderob

Klädhög på stolen

Min säng bäddad med kläder just nu.

Och sist min fina klädstång! 


Snart kommer väll mamma upp med mer som ligger där nere. Detta kommer ta hela dagen!

hej och hå

Idag är det söndag och imorgon är det skola igen, jipppi! Vad händer idag då? Jo, jag ska försöka städa mitt rum, hälsa på min farmor och sen vet jag inte. Vill shoppa men hinner nog inte det idag :/.  Kom på nu att jag har glömt lägga ut bilder sen förra veckan eller när det var? Jaja dom kommer nu iaf hehe. Bättre sent än aldrig!


Jag och Malin hittade en second hand butik. Väldigt roliga saker! Efter det gick vi lite i stan och jag hittade en pälsjacka. Vill ha en men vet inte om jag vågar! Har ju en pälskrage som jag knappt vågar använda. Den sista bilden är bara en tråkig bild på mig hehe.







Puss


Bilder

Här är lite bilder jag har tagit












Åh saknar att fota, var längesen nu ju!  Måste ut snart igen!!

Första bilden blev jättedålig på bloggen, litta synd.


huvudvärk

Haj! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det sådär, har huvudvärk och är riktigt trött. Matchen idag gick inte alls bra så tycker inte att vi ska prata så mycket om den. Kan säga att alla lag från lund är bra, fast idag gör vi dom bra. Vi kan bättre! Vi får ta nya tag nästa helg då vi möter Vinslöv hemma.
Nu ska jag snart äta en riktigt god middag som mamma håller på att göra sen efter det ska jag och min bästa vän sängen bara chilla! hehe. Gottiset ska fram sen ska vi bara chilla med min andra vän stevie the tv haha, ja det kommer från vänner!

Imorgon ska jag försöka få ut min mamma på en shoppingrunda sen måste jag plugga också. BLÖÖ!

Ha en fortsatt fin kväll :)


Bild som jag tog i somras. Gud vad jag saknar värmen. Visst, det är mysigt med snö och stora halsdukar men örk vad jag inte tycker om kylan!



Puss


hmm

Är det vanligt att ställa sig och laga mat 12 på natten? haha men jag blev hungrig så nu lagar jag falukorv och pasta! mmums. Fast sen måste jag sova, måste ju vara pigg till matchen imorgon!

Sov goooott!!


Galen men rolig dag!

Heeej på er! Hoppas det är bra!  Med mig är det toppen, fredag ju. Jag har inte bloggat på ett tag men jag hann inte igår. Hade träning och var tvungen att plugga för hade prov idag, men det blev inte så mycket plugg haha övade mest på teckenspråk. Provet gick bra även fast jag inte hade pluggat så möe. Efter skolan följde jag med Johanna till nova för hon skulle handla lite. Jag lyckades att inte shoppa något, jag kan inte heller för jag är pank! Ska försöka få med mamma ut på en runda i helgen. Efter nova så hem snabbt fixa mig lite sen iväg och kolla på match. Vårt b lag spelade idag men det gick inte så bra för dom. Lite synd för vi är sååå mycket bättre!

Nu ska jag hoppa in i duschen, ta på mig myskläder och lägga mig i sängen. Sängen är min bästa kompis! sviker en aldrig! Imorgon har vi match mot lundagård, kommer vara såå nervös. Mer om det imorgon :)

Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll ;) 



Gammal höstbild på mig



Puss

Plugga!?

Nu är jag hemma igen. Det gick bra på friskis. Jag och johanna ska ha barnpassning som projektarbete men idag kom det inga barn.. Jag tror jag och johanna är lite för farliga, ingen vågar komma ju? ;)
Vi fick sitta och plugga lite istället. Jag skrev loggbok för jag hade missat mycket i det och vi svarade på alla frågor i häftet till provet på fredag. Vad heter ens ämnet vi har prov i?
Asså jag måste verkligen plugga nu, känner att jag inte kommer klara provet.. måste kunna hela jädrans häftet!

Men nu blir det först en dusch sen plugg sen ska jag kolla på paradise hotel!

Sov gott!



bild från cypern, haha!


Puss


Lugn dag

Haj po er! Kom hem för en timme sen ungefär. Hade bara en lektion idag. Så borde det vara varje dag hehe. Nu sitter jag här och kollar eva rydberg klipp på youtube haha! ojoj, milda makter, stygga, glada takter man kan inte sitta stiiiil! Hej och hååå! hahah dör!  Hon är den coolaste tanten som finns! Nu tänkte jag lägga mig i soffan och vila lite, har ingen träning idag så man får passa på. Vid 4 ska jag och johanna ta tåget till lund igen, vi ska till friskis och svettis. Vi hörs!


Här får ni två bilder hihi




Detta är lätt min favorit. Eva spelar stum här. Så jävla bäääst!

Jag glömmer tyvärr hela tiden vad pjäserna heter. Får nog ta och läsa på haha!


Mysig dag hemma

Jag lyckades försova mig imorse i två hela timmar. Det har jag aldrig gjort förut! Men har sovit riktigt dåligt inatt. Vi har bara en lektion i skolan idag så jag bestämde mig för att bli hemma, inte lönt att dra till skolan för en lektion. Jag får ha en mysig dag här hemma istället. Ligga i min varma goa säng och kolla dag otto haha han är bääst! Fundera på att plugga lite? Typ skriva loggbok och sånt, missat mycket i det, attans! Har blivit så kass i skolan men jag orkar verkligen inte mer skola, jag klarar verkligen inte att sitta still och bara läsa, går inte! Jag blir så rastlös och har svårt att koncentrera mig :( Hjälp!

Nu ska jag ner och göra lite mat sen lägga mig i sängen och bara ta det lugnt.



Jag och min bror på min 18års dag. Kan säga att han har skrattat åt mig och säger att jag är kass för jag lyckades försova mig! Tack, du är snäll du!


Puss

Körskola

Tjenareee! Nu är jag äntligen hemma, har redigt ont i fötterna. Hade två lektioner idag och vi fotades idag med. Undra hur den bilden blir. Efter det drog jag till körskolan och fick böcker så nu ska det pluggas! Efter det gick jag i stan med malin. Nu blir det snart träning och vi ska fotas där med. Riktig fotodag hehe!  Vi ses!


Vill ha värme!

Aj min handled!

Tjenare! Hur är läget idag? Jag är väldigt trött idag kan jag säga. Jag försov mig imorse så hade bara 30 min på mig att fixa mig och packa och allt detdära man ska göra. Vi vann matchen med 5 eller 6 bollar, nice! Jag fick en rejäl smäll i huvudet och samtidigt stukade jag handleden som gör svinont nu! Efter vår match kollade vi när herrarna spelade så det har blivit mycket handboll idag. Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla lite tv. Måste rota i min garderob efter kläder till imorgon, vi ska nämligen fotas i skolan.... Vad ska man ha på sig?!! kan inte bestämma mig! Jag får se vad det blir.





Puss


varför är man inte rik?!

Har suttit och kollat kläder på nelly.com. Hittat massa fiiint!





Lördag

Hejsan. Jag är så himla trött idag. Var på 18års fest igår och vaknade tidigt imorse, usch så sliten jag känner mig. Det var jätteskoj på festen, dansa mycket och ont i fötterna fick jag haha. Jag fick verkligen stressa när jag fixade  mig. Jag gick på stan med malin och kolla lite kläder till skolfotot men fanns inte mycket. Jag fick dock med mig hem ett halsband och två ringar. Jag kom hem vid kl 6 och vi skulle dra kvart i 7, lyckat! Så ja jag har nytt rekord ;)

Idag ska jag verkligen ta det lugnt. Jag ska ligga på soffan hela dagen och kolla tv, typ idol. Behöver städa mitt rum med, ligger kläder överallt men jag orkar inte... Nä nu ska jag göra lite lunch, vet inte vad jag ska göra men blir säkert bra. Ni får ha en bra lördag!



Från H&M

Bjuder på den



Puss


Lite kort

Jag är så sjuk trött. Hatar torsdagar för då ska man alltid gå upp så tidigt. Har jävligt ont i magen med, ahh. Får ta någon alvedon så det blir bättre. Nu ska jag dra till träningen. Ha det bra!

Puss

nytt i garderoben


Klänning från H&M, tänkte ha ett snyggt skärp till

Halsduk från Åhléns


Halsband från H&M

Riktigt kassa bilder, tagna med min iphone...


Trött!

Hej på er! Idag har varit en seg dag men ändå rolig. Vi var på vattenhallen och kollade lite experiment och annat kul. Efter det var jag på stan med johanna och sabina, fick med mig lite saker hem som ni ska få se senare. Ingen träning ikväll heller så nu ska jag bara ta det lugnt och då menar jag ta det riktigt lugnt hehe, skönt!

Lite bilder sen vattenhallen


Gjorde läsk

Maaaalin


Jag och hannis

Angelica

Angelica och jaog

Typ klassen

Det var allt typ, har några videosar som jag ville lägga in men går inte :/ Aja, vi hörs senare ikväll :)

Puss


Fotboll

Kollade nyss på fotbollen, men guud vilken kass match av Sverige! Pinsamt ju, fast Holland är ju jävligt bra. Jaja, kom ut från duschen precis. Finns inget bättre än att lägga sig i en varm go säng nyduschad. Tror jag ska göra det nu hihi god natt på er! :)

En styck ellinor med pappas mysiga skjorta!


Puss


Tisdag

yes, idag är det tisdag. Vad har hänt idag, inte mycket...Prov i skolan som inte gick så bra men så går det när man inte pluggar. Ska berätta också att jag tar tabletter för min hy även mot naglar och hår och jag lyckades att svälja den hel:o  brukar aldrig klara det och snacka om att jag blev glad haha! Jaja nog om det, ni tycker nog jag är helt störd hehe! Efter skolan åkte jag till körskolan och skrev in mig så nu jääävlar!


Angelicas blå hand hihi!


Jag idag!


Puss

Snart sova

Hej igen. Träningen blev inte alls jobbig, snarare tvärtom. Vi satt och prata i en timme om matchen i lördags sen den andra timmen så lekte vi och hade avslappning, hur nice är inte det? Okej några armövningar hade vi men det behövs! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv, Paradise hotel har ju börjat igen! Hörs imorgon!

Puss

Hej hallå!

Nu är det måndag igen och en hel vecka i skolan väntar. Imorgon har vi prov och jag kan verkligen inget, lyckat! Idag började vi kl 12, skönt att få sova ut lite, sen hade vi två dryga lektioner. Nu måste jag plugga sen ikväll blir det träning och jag kan gissa på att det blir en jobbig träning. Hörs sen!


Robbe, hannah och malin


Hahah

Hasije och maj

Underbart väder!

Jag idag

Förresten, hannah ska hjälpa mig med en snygg header! Yeaah


Puss


nytt


Grön halsduk från Lindex 149 kr



Halsduk från Indiska 199 kr


Byxor lindex 299 kr


När jag ändå håller på så kan jag visa min skinnjacka jag köpte för ett tag sedan



Puss på er


Shopping!

Ja det blev en runda på nova med mamma iallafall, yees! Och jag som skulle plugga? attans, aja får väll ta och göra det senare ikväll. Att man alltid ska dra ut på det.. jag planerade att jag skulle plugga hela dagen idag men det blir aldrig som jag planerar, skit också! Jaja nu ska jag ner och hjälpa mamma med maten :)

Visar strax det jag köpte :D

Puss

10/10-10

Godmorgon på er! Jag glömde ju berätta lite om gårdagen. Som sagt vi förlorade med tre bollar, jävligt surt! Åka buss i två timmar och spela skit dålig handboll sen två timmars bussresa hem igen är inte så roligt. Och jag var verkligen sämst igår, riktigt ofokuserad! Fan jag måste skärpa till mig! Aja nog om matchen, så vad händer idag? Inte mycket.... typ plugg, har prov på tisdag :(  Vill gärna åka till malmö och kolla i affärer med mammsen men det blir nog inte så, typiskt :(
Nä men nu ska jag gå ner och se om det finns något att sticka tänderna i ;) Vi hörs!


Lite bilder först:


Sabina i bussen


Johanna i bussen


Sabina leker





När jag kom hem gjorde jag en god fruktsallad med päron, äpple, kiwi och vindruvor, mums!


I bussen

En liten mobilblogg från bussen. Ska sitta här nu i två timmar till, drygt. Ska bli skönt att komma hem, är riktigt trött. Ett minus är att vi förlorade matchen och fy fan va dålig jag var. Aja mer om det senare när jag är hemma nu ska jag försöka sova lite. Poss

Uppe tidigt

Hej på er. Idag är jag uppe tidigt...föör tidigt. Jag ska spela match mot hylte idag och vi ska samlas kl 10 men jag fick för mig att det var kl 9, bra där ellinor, så nu ska jag bara sitta här i en timme, fast ska nog försöka sova lite i soffan. Kommer hem ganska sent idag så ska försöka sova lite i bussen.
Ni får ha en bra dag :)


Jag och Johanna i partille.


Hallå, hallå!

Nu har även jag fixat en egen blogg, får se hur det går. Kommer nog skriva mycket om shopping, handboll och annat roligt som händer :)

Här får ni en bild!





Pusss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0