Storm

Nu när det är storm ute så passar jag på att mysa lite extra i sängen med min godispåse.

Saknar sommaren och kreta lite extra mycket idag.




Du gör mig på bra humör


Det är inte lätt när det är svårt

Idag är jag ledsen, jätteledsen. Var längesedan jag kände mig såhär.

Jag hör av mig när känner mig glad igen, vilket lär ta tid...



Söndag

Jag vakna upp tidigt idag, skönt faktiskt, trodde nämligen att kl var 12 när jag vakna men den var bara halv 10. Ingen idé att försöka somna om eftersom jag har svårt för det när jag väl har vaknat så satte på tvn och låg en timma och kolla. Sedan satte jag igång att städa rummet. Gött att ha det klart nu och slipper tänka på det. Jag har även hunnit med att tvätta mina jobbkläder och nu kollar jag handboll och lagar gulaschsoppa samtidigt, fy satan vad gott det kommer bli ;)

Senare ikväll kommer jag och mamma ta en sväng med bilen. Hon vill provköra vår nya bil och jag kommer övningsköra också. Sen blir det bara mys framför time out och Robert Gustafsson tre trappor :)

Imorgon ska man upp tidigt så blir hopp i säng tidigt ikväll.




Jag just nu haha

HALLELUJAH

Måste ses, jag ryser!

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM


Bjuder på gamla bilder

Haha hur fan såg man ut på korsbacka??

Fy fan





Ishockey

Hej på er!
Sitter i soffan och kollar på ishockey. Det är pappa och fredrik som kollar så jag har ingen talan. Fast det är helt okej ändå, tycker det är kul när dem åker runt och tacklas och framförallt så är dem skickliga skridskoåkare.

Idag har jag varit på hallen hela dagen. Sabina väckte mig kl 11 imorse och det var en jävla tur annars hade jag försovit mig. Vi mötte Åstorp och blev en vinst och efter det kollade vi på herrlaget. Nu är jag väldigt trött kan jag säga så blir en lugn kväll och kommer slockna tidigt ikväll.

Bloggappen funkar fortfarande inte så blir inga bilder :/

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Det känns som att jag är 100 år

Det är helt sjukt vad tiden går fort. Fredag igen och nästa vecka har jag hört att det är första advent? Stämmer verkligen detta? Tror jag måste kolla upp det. Om en månad är jag väl 100 år också, nä fy!

Har varit dålig på att skriva men har inte haft tid. Mitt liv är så tråkigt att läsa om, tror ni kan mitt liv utantill men vi tar det igen, jobb, körskola och träning. Självklart försöker jag hitta lite hål till vännerna på helgen.

Idag fick jag ledigt från jobb så jag har varit på körskolan sedan kl 8 imorse. Körde och gjorde teori som gick väldigt bra. Nu sitter jag här och kollar på vem kan slå filip och fredrik (måste ses!!!) och funderar på att ta en tupplur. Fick nämligen ett sms av min tränare precis om att jag ska hoppa in och spela ikväll, en b- lags match mot helsingborg. Så det gäller att jag är utvilad till dess så jag kan kötta. Efter det ska jag umgås med vänner och spela lite spel hehe.
Imorgon blir det match igen! Har ju haft uppehåll nu så ska bli skönt att matcherna kommer igång igen :)

Hoppas ni får en trevlig helg!


Jag och mina fina töser i Kreta!

Vad ska man säga?

Det är så många känslor inom mig nu. Förbannad, lycklig, förvirrad, ledsen ja typ allt!


Fortsättning följer...

Söndag

Hej!

Har fortfarande inte fått in bilderna från i helgen. Kämpar för fullt.
Idag låg jag kvar länge i sängen. Vid ett tiden åkte jag och mamms till nova för att shoppa presenter till fredrik som fyller år idag. Ohja en helt ny fredrik ska vi få se ;) Grattis på födelsedagen och även grattis till pappa på farsdag! Jag ska banne mig uppfinna barnens dag.

Ikväll väntar god middag och plugg och imorgon blir det jobb.

Hösten för två år sedan, vill så gärna göra en ändring typ tona håret eller något...

Robert Gustafsson 25 års jubileum

Kom precis hem från Malmö och en mycket bra show. Den mannen är så grym i allt han gör. När hans kollegor står på scen och skrattar visar han inte en min. Alla ombyten gjorde han på typ 5 sekunder och mycket mycket mer. Fem stjärnor av fem får han lätt!!

Imorgon blir det teoriplugg som gäller.
Jag har så många bilder att visa er men det ska jag försöka fixa imorgon också så då ska ni få en bildbomb :)


Godnatt kära ni!


bild tagen av malin när vi gick runt på nova

Helg, underbart!

hej på er!

Hoppas ni mår bra. Jag är riktigt trött idag faktiskt. Gick upp halv sex och somnade vid fyra inatt. Igår efter jobbet åkte jag till Eslöv. Skulle plugga teori men blev inte så mycket med det. Istället tog jag och malin några drinkar och ja... det gick som det gick haha. Hur mår du idag malin? ;)
Ska försöka lägga upp lite bilder om bloggappen vill fungera, och om malin tillåter mig ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan måste jag fixa mig. Ikväll åker vi in till malmö. Ska käka på restaurang och sedan ska vi kolla Robert Gustafsson!!!!


Jag lever....typ?

hej på er!

Här sitter en trött tjej, ovanligt? Dem brukar alltid mobba mig på jobbet för jag alltid ser så trött ut haha. Varje dag när jag kommer, "Godmorgon Ellinor, är du vaken idag? ;)" Ungefär i den stilen. Jag svarar alltid med ett trött "kul!!". Sen skrattar dem åt mig...
Idag är det ingen träning vilket innebär att jag ska kasta mig i sängs tidigt. Som vanligt är det bonde söker fru, jaadå!

Nu ska jag äta. Så vi hörs imorgon?


Kaos!

Fy fan vad allt blev kaos på en timme. Känns som hela livet gick under men nu står allt rätt till. Skönt! Nu måste en stressad tjej lugna ner sig...


Ögongodis

Fast du ser mycket bättre ut i verkligheten ;)


Nu taggar vi för en ny lång vecka

Måndag idag och en ny vecka väntar. Kommer gå så fort. Idag har det gått bra på jobbet fast man är lite trött i huvudet.
Vad jag vet så ska jag jobba imorgon också. Om jag inte ska jobba onsdag torsdag fredag måste jag till körskolan. Är där bara en gång i veckan nu och det är INTE bra! Ska nog dit imorgon om jag hinner.
Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska snart äta sen ska jag lägga mig i sängen och mysa med lite choklad.

Hoppas er dag varit super! :)

Choklad & sex and the city!

Borde inte käka choklad men det är ju så gott! Jag kom halvvägs på filmen sen dog datorn, fäään! Ska försöka få igång den igen...


Moa Lignell


Stickat

Dessa två skönheter har flyttat in till min garderob :)

Dålig kamera men man ser lite iallafall :) den gröna från Lindex och det oranga från cubus.


Dagen igår

Jag försökte att få upp ett inlägg igår men mobilen klydda som vanligt.

Igår spelade vi match mot Åstorp och lyckades vinna. Är inte alls nöjd med min egen insats, så jag mådde skit efteråt som vanligt. Det spelar ingen roll om jag gör 8 mål en match, jag är inte nöjd ändå. Om vi inte hade vunnit hade jag nog tagit på mig det.
En deppig tjej åkte med sin sjuka mamma till centan. Tror hon märkte att jag var ledsen och besviken så jag fick faktiskt med mig två stickade tröjor hem (visar senare). Borde egentligen inte ha dem men men.

Vi köpte med oss kinamat hem, satte oss i soffan och kolla tv. Vi båda somnade tidigt i soffan igår.

image description 
Shoppingklädd haha
image description
vet inte om det syns men fick en smäll på matchen igår. Hade turen att det inte blev en golfboll denna gången. Kan inte röra ögonbrynet för då skriker jag.
image description
trött tjej
image description
Tände morfars fina ljusstake för honom och farfar <3


God smoothie


Andreas Johnson


Mys

Tog på mig ponchon och åkte till Max :)
Nu sitter jag här med pyjamas. Myyyys!


älskade fredag

Fy fan vad jag har längtat efter fredag. Jag och min bror ska snart köra och käka något gott sedan ska jag vila. Kolla lite tv, fast kommer dock somna vid 10 tiden gissar jag på.
Imorgon blir det match, sen har vi uppehåll (förhoppningsvis) eftersom vi har många sjuka och skadade i laget.


Från och med nu börjar min helg på riktigt!




Pusssss!

Coolt med vit mascara

Jag gillar det. Tänk er på hösten. Inte för jag hade velat gå ut så men några coola bilder, mm!


Snart heeelg

Jag är så trött. Jag har fortfarande inte vant mig vid att går upp tidigt. Jobbet idag gick sådär. Gick mycket bättre igår. Det var mycket klydd med mina etiketter men man lär sig av sina misstag. Mitt huvud var verkligen inte med mig idag.
Nu är jag iallafall äntligen hemma. Har ingen träning idag så ska kolla lite program som jag missa igår sen ska jag sova, soooova!

Föresten vill ni veta en sak. Ska kanske jobba på dagis också. Eller ja, hoppa in som vikarie. Fick ett sms innan idag att en förskola i Lund behövde hjälp några dagar, glad tjej!!!

Nu ska jag kolla tv så vi hörs imorgon och då är det fredag fredag fredag wohoo!


Tråkiga November

Jag vill inte ha mörker. Jag vill inte ha kyla. Jag vill bara ha sol & värme. Saknar kreta som fan.

Jag är helt söndersliten. Orkar inte göra något alls efter jobbet, är dock tvungen att palla mig till träningrna ändå. Det känns som jag tränar dygnet runt. Okej nu ska inte ta i men på jobbet gör vi tunga lyft hela tiden. Allt det man packa väger tooooon. Det värsta är att ryggen får ta alla smällar. Jag vet att man ska böja på knäna med rak rygg men ärligt, vem fan gör det egentligen? Ingen... Tycker det gör mer ont faktiskt, men jag är väll klen, dåligt tränad i ryggen helt enkelt.
Nu är jag så trött att jag somnar snart. Hoppades på att vi hade tidig träning idag så man kunde komma i säng i en hyfsat bra tid men jag hade tydligen jävligt fel.
Två dagar kvar sen kan jag vila!!!

image description
image description
image description
image description
Ett fisk spa nu för mina ömma fötter hade inte varit helt fel!

Vi hörs när jag kan och orkar!

RSS 2.0