Har jag vunnit?

Hej mina fina vänner.
 Tidigt imorse var jag på arbetsförmedlingen. Annars har jag bara varit ute i solen idag igen. Var i lomma med amanda och träffa lundapågarna. Trevlans. Dock inte lika trevligt att alla killarna ska putta i mig i det iskalla vattnet, dem ska få igen ;)
Efter det så har jag tränat i två timmar som vanligt. Cykel dit, träna zumba, styrka och kondition sen cykla hem. Och jag har träningsverk sen i tisdags. Skulle inte förvåna mig om att det kommer vara värre imorgon.
Har några bilder sen stranden men dem kommer upp med tiden som vanligt haha.

Imorgon ska det tydligen regna så det får bli en inne dag. Städa och sånt. Såg föresten att jag fått mitt studiebidrag så imorgon ska jag nog klicka hem kläder. Vill ha en bikini från stylebytyra, jajajaja!

Angående rubriken så ska jag få en guldmedalj hehe. Vi får se hur det blir med det ;)



Lomma förra året. Det var en underbar sommar!


Puss

Lommis

Hajsan po er.
Idag åkte jag in till lund tidigt. Skulle till en jobbcoach kl 9. Snacka lite om vad jag ville göra och hon gav mig många tips om cv så imorgon ska jag sätta mig ner och skriva.
Efter det så åkte jag och några folk från klassen till lomma och sola och bada. Riktigt härligt väder. Lite kallt i vattnet men det ska ju svalka så. Har bränt mig i ansiktet med så svider som fän.

Imorgon ska jag till af kl 9 och få information om poolia. yeeeey, kul...
Sen om jag har fått studiebidraget så ska jag klicka hem kläder. Iallafall en bikini, måste ha en ny, måste, måste, måste!

En sista sak..
Grattis till världens bästa molle som fyller hela 19 år! <3


soligt värre

hej hopp.
Härligt väder, eller hur! Har legat ute och solat eller ja inte så mycket. Vakna halv 12.. hade svårt för att somna igår. Nu har jag typ precis tränat. Dööööd just nu. Sitter i soffan och kränger godis. Tycker jag är värd det nu hehe.

Imorgon ska jag in till lund. Jobbcoach. Så ska sitta och snacka med en tant. Efter det drar jag och några tjejer från klassen (ja jag skriver fortfarande klass för vi har alltid varit det och kommer alltid att vara det) till lomma och solar och badar :)   Äntligen!! Så slipper jag gå runt här hemma och tråka :)

Nu ska jag sätta på Paradise hotel och kränga gottis! Yeeah!

Ha de!


vill till prag igen, vill resa!!!

Dessa dagar

Usch så seg man är. Dagarna efter midsommar har man bara gått runt och degat. Är så jääävla trött. Och nu är jag så rastlös. Önskar att vi hade träning ikväll men icke.
Asså jag har ångest för att jag inte gör något på dagarna. Alla jobbar ju så jag har absolut iiiinget att göra. Idag t.ex. har jag bara legat i soffan och kollat danska paradise hotel, exakt heeela dagen och nu har jag huvudvärk och när jag reser mig blir jag yr. Fan måste hitta på något. Ikväll ska jag ut och röra mig så jag får lite frisk luft. Antingen sticker jag och sabina och badar när hon kommit hem eller så går jag bara en runda.
Jag måste få tummen ur röven nu och sätta fart. Kan inte vara så lat!

Nu ska jag försöka piggna till.

Puss

Midsommar 2011

Nu tänkte jag berätta lite om hur min midsommar såg ut. Jag och min bror drog ju hem en massa folk hit, nästan föör många haha men det var kul. Vi åt, sjöng snapsvisor, dansade, spelade kubb, hoppa säck ja allt sånt.
Underbar midsommar med trevligt folk. Fast i slutet av kvällen/natten så var inte jag på så bra humör.

Det är iallafall sista gången jag tar hem så mycket folk hit. Dagen efter är inte så rolig. Har aldrig blitt så äcklad i hela mitt liv. Jag menar vem fan slänger snus i stekpannan? Fy fan. Hoppas fan inte man gör så hemma bara. Fast klart det är sånt man får räkna med.

Jaja men här är bilder på firandet :)













så ja :)


En midsommarbild!

Ni är fina mina töser! <3

Berättar mer om dagen senare


Glad midsommar!

Säger man så? Eller trevlig midsommar kanske. Jaja haha
Nu äntligen är det fredag. Ska fixa hela dagen sen ikväll kör vi igång med mat, sång och dans!
Jag hoppas det blir en lyckad kväll :)





Midsommar förra året!

Puss på er!

stress är bra för hjärtat?

Eller inte.
Detta kommer bli en stressig dag. Ska städa hela huset och handla. Måste få klart allt idag innan träningen.
Lite panik hur vi ska få plats i vårt uterum asså. Höll på aslänge igår och det saknas fortfarande platser. Panik jaa! Hoppas nu alla kommer för annars har vi hållt på i onödan.

Bara att sätta igång. 

Hörs

¤%(#"&(&¤#

Ibland blir jag så jävla trött på dig!  Just so you know

Jag bor i tandläkarstolen

Nu är jag hemma från tandläkaren. Roligt att dem inte säger något bra om mina tänder. Yeeey! Ska iallafall dit igen som vanligt och laga laga laga....

Resten av dagen ska jag städa och fixa här hemma, för på fredag smäller det :)

Kramis


Barcelona. Saknar solen!!!!


Bra dag!

Nyss kommit hem från träning. Zumba+kuta i skogen+styrka=härligt efteråt. Haha är helt död nu och det känns att man haft uppehåll med träningen, men nu kör vi igen!

Annars då. Jo jag har ju varit på centan med molle idag. Hon shoppa sönder. Härligt och se! Själv köpte jag bara en klänning och en sån..sån..vafan heter det... en sån.....Ja, sån!!! Ni får se bilder

Ska hoppa in i duschen sen lägga mig i sängen. Ska upp typ halv 8 imorgon, kul!



höstbild under sommartider


Puss



Redan taggad!!

Hola! Vaknade halv 10 imorse när telefonen ringde. Jahapp, då har man fått en tandläkartid redan imorgon kl 9. Kan inte bli bättre haha.
Igår kom sabina hem till mig. Vi letade snapsvisor till midsommar, haha guuud så kul det kommer bli. Allt, eller det mesta är klart nu inför midsommar, kanske lite till som ska fixas. Vet dock inte hur vi ska få plats i vårt lilla lilla uterum men det ska vi väl kunna lösa. Nu är jag rejält taggad!

Idag åker jag och Malin till center syd. Hon plockar upp mig på vägen. Kuuul! Sen ikväll blir det träning för hela slanten, örk känner att jag har lite ont i halsen men jag kör ändå.

Ha det fint kära vänner!


Åker mer än gärna utomlands i sommar. Detta vädret är inget att hurra för, jag vill ha sol nu! Och gärna sol till midsommar! Snälla gud...


Puss

deppig av regn, glad av shopping

Åh hatar att det regnar ute. Vill ha sol, det är väl sommar eller hur? Får hoppas den tittar fram under veckan.
Har varit på af idag igen. Litet möte som gick väldigt snabbt. När jag kom hem hoppade jag i min one piece och satte mig vid datorn så har inte gjort ett skit idag. Mitt internet dör typ hela jävla tiden, blir så trött!

Kan säga att jag bor i min one piece om dagarna. Fy satan vad sköna dem är. Tur jag köpte två stycken!






I allt detta deppiga så piggna jag till nu när jag beställde hem denna underbara färgglada klänning från nelly.



Älskar ryggen! Wiho, perfekt i sommar!

Hoppas nu den passar :)


Restaurang, logfest och fotboll

Här kommer bilder från helgen.

Fredag:




Sabinas hälsning till elyseé. Goo maud och dricka men glausen var skitta.
Såsen va brau, vi ses en annan dag!




Lördag



Så såg jag ut












Måste säga att logfesten var bättre än vad jag trott. Var inte alls sugen på det eftersom jag var så trött och ville bara ligga hemma, men det blev riktigt lyckat. Snapsvisor, uppträdanden, tävling, prat och dans.

Guldiga hattar- släkt, Silvriga och lila hattar- Vänner, Gröna hattar- vänner från ridgymnasiet hon gick på, röda hattar- sjukgymnaster. Skoooj!  Grattis till examen fina kusin!



Söndag




Så har min helg sett ut.


Underbara helg!

Min helg har varit skitbra! I fredags var jag på restaurang med flicksen, igår logfest eller ja vi fira min kusin som tagit examen, grryyymt kul. Sen idag har jag chillat haha. Var i svalöv och kolla fotboll (blev ingen fotografering pga. vädret). Bilder får ni någon gång i veckan.

Jaha, imorgon börjar ny vecka. Kl 10 ska jag till arbetsförmedlingen sen får vi se. Känns som man har en del att fixa inför midsommar men det kommer bli skoj skoooj!

Nä tänkte bara informera er lite hehe.




Puss

Känner mig duktig

Hej kära vänner. Hoppas allt är bra. Jag kunde känna mig lite lite bättre. Känner mig smått krasslig. Ont i halsen och nyser 20 gånger om dagen + mina ögon kliar som in i. Men det blir nog bättre snart :)

Denna veckan har jag gjort en massa nytta. Städat rummet, tvättat, varit på banken ja en massa. Känner mig duktig. 

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen. Ska på möte på måndag och få mer information. Och har även fått en jobbcoach som ska ringa och boka tid med mig. Spännande men lite läskigt. Dem gav ett tips om att jobba i en butik i danmark. Tydligen jobbar man mindre och tjänar mer där. Så nu står det i min handlingplan att jag vill ha jobb i danmark, lääskigt! Jag förstår verkligen danska ju, men man lär sig väl :)

Ikväll ska jag till Malmö med barcelona gänget (handbollstöserna) och äta middag på någon restaurang. Mysigt. Efter middagen ska alla ut och dansa, men alla mina pengar gick till tegners under studentveckan så jag får nog hoppa över det. Men det ska bli kul :)

Ha en bra dag!


Vill till lomma och steka!! Var är solen?  Sabina får vara med på bild

Puss

BF3A!

Här kommer ett bildhav på klassen under dessa tre åren.
Många minnen

Chilla på rasterna

tog fram telefonen då & då och tog fina bilder

tog bort skiten mellan tänderna

lukta på håret

Vi satt på gräsmattan och myste

Njöt av rasterna

Johanna blev blond eller nästan

Vi åkte rullor på idrotten

Vi fota inne på toan

Världens bästa ämne, idrott!

Vi hade matte

Vi hade mycket kramkalas

Användarnamn och lösenord


Vi spelade kubb i ettan

skolavslutning och jag ser väldigt glad ut

Skolan började igen och vi är sååå taggade

Johanna också

Jag var nog den enda som var taggad

Vi byggde torn

Lite bättre

Vi hade skapande

Vi åt väldigt mycket mat

Robbe åt inte lika mycket och krympte

Malin fick en påse över huvudet

Många skratt på golvet

tittut

Fin

Johanna skada fingret eller fingrarna

Vi bowlade

Robbe förlorade och blev ledsen

Jag och Malin väntade på någon

Malin arbetade flitigt

Vi tågade ut från klassrummet

Påväg hem från en jobbig skoldag

Innan fotografering

Samma här

Taggade

Vi hade naturkunskap och luktade på löv

Hasije är alltid glad

Robbe med

Malin blev en pöjk

Hasije lika så

Robbe blev en tös

Vi ritade familjen svampbob

Vi hade massage

Kalla dagar

Hängde i matsalen

Hade kul i 12an

Shoppade efter skolan

Fick en ny klasskompis, popcornkvinnan

Naturkunskap och dagen innan min olycka

Var ute i det fina vädret

Dingla med benen genom fönstret

Slappa på borden

Gjorde stolar

Var på utflykt

Var i Lomma

Hannah fyllde 18

Johanna fyllde 18

Ute i naturen

Samarbets-dag

Vilse i skogen

Konstiga bilder

Fina bilder

Koncentrerade på lektionen

En blond Hasije

Hej på dej johanna

Rebecka var flitig

Drack ofta ramlösa

Bussen påväg hem

En shopping runda efter skolan

Ett vackert ansikte

Gungade på lektion

Lek lek lek

Vi var alltid vänner (för det mesta)

En söt sandra i bussen

Träffade blondinbella

Seg lektion

Väldigt koncentrerade

Fin teckning

En höstdag

Prova på experiment

i väntan på bussen

Kasta löv

Mer experiment

Hade teckenspråk

Lyssna mycket på musik

Malin gav oss flera skratt (med henne såklart)

Dem ville fly från lektionen

Kollar tv i danmark

sitter på spårvagnen

Vindruvor under läppen

Stod på händer

Hasije och Maj sjöng väldigt fint, VARJE GÅNG!

Som sagt malin gav oss många skratt

Innan vi skulle upp på scen. Oliver fick vara med på ett hörn

Älska samhäll. Arbetade flitigt

Roberto och Johanna hade gräskrig

Slutade oavgjort

Som sagt, många skratt

Mös med lärarens hund

Världens bästa klass!

Har så många fler bilder, men jag hoppas ni förstår hur mycket jag kommer sakna er framöver!

Och nu hänger denna bilden bredvid min säng





Vill tacka er som fan för dessa tre åren. Ni är bäst! Lev livet nu

<3







Rus

När vinet glöder i de fyllda glasen och
vi börjar bli i gasen, då lossar tungans band.
Vi som gått omkring och vart så blyga
vi slutar upp att smyga, modet kommer efterhand.

Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!

Alla ryms i stora famnen och skeppet söker hamnen
och vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara
när du vilar på min arm.

Senare när berusningen har lagt sig och
det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.
Då undrar jag över hur du ser mig,
man får se upp hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.

Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag.


Maxiklänning

Funderar på att klicka hem denna maxiklänning. Gillar färgerna och blir perfekt till stranden i sommar.



449 kr från nelly

Earcuff


Glömt visa min nya earcuff. Det gör stört ont att använda den! :o  Trist

Revinge

Här har man varit tusentals gånger som liten. Det bästa sommarstället. Saknar det så himla mycket. Vill bli liten igen









Där sprang man runder och levde livet. Kohagen bredvid. Usch saknar det föör mycket!

New in

Här kommer bilder på saker och ting





Ett par sköna pyamasbyxor


kofta


Jeansskjorta


jacka



Ja det blev två för jag kunde inte bestämma vilken färg...


klänning



Linne/tunika. Gillar ryggen


Shorts. Snygga på!












+ ett par mjukisbyxor( onödigt att fota, alla vet väl hur sånna ser ut höhö), ett nagellack till och massa underkläder och andra prylar. 

Ullared har blivit mycket bättre. Gillar det! 


Tisdag

Tjolahopp. Vaknade halv 12 idag. Helt galet. Hatar att sova bort dagarna fast det är skönt. Håller på att skriva in mig på arbetsförmedlingen och tänkte städa mitt rum snart. Det behövs kan jag säga. Kläder överallt!
Ikväll börjar vår träning igen. Har haft uppehåll i typ två månader nu pga. alla dessa studenter. Så nu börjar vi träna, sen v. 29 har vi uppehåll igen. Jag kommer verkligen dö och imorse när jag vakna kände jag hur min hals värkte. Inte bra men får köra ändå.

Nä, nu måste jag sätta igång och städa.

Föresten nu vill jag åka till dalby stenbrott eller till lomma och fota!!!! På söndag kanske. Vem vill med?




Puss

Hemma från ullared och möte

Hej hej hej och hej. Dagen har varit toppen. Trött i hela kroppen efter att bara gått omkring och plockat en massa kläder. Kom hem med massa fint. Gekås har fått in mycket finare kläder nu. Gillar!!
Visar upp sakerna i veckan.
När vi kom hem byta jag om snabbt och sen vidare på möte. Och nu sitter jag här och ska snart slå på tvn och bara äta en massa gott :)


Vem vill ta studenten igen?
Jaaaaag, jaaaaag!

(mina bilder har aldrig något med texten att göra, haha)

Puss


Natti natti

Det är väl en fin bild som kommit upp på facebook haha! Guud


Underbar min och sneögd är jag med haha!

Tänkte hoppa in i duschen sen sova. Imorgon rullar vi till ullared!

Godnatt på er!


Det är farligt att ha tagit studenten.

Hej på er.
Hoppas allt är bra med er alla. Idag har jag inte gjort ett skit. Legat i min säng hela jävla dagen! Asså det är sjukt. Nu efter studenten så gör man inget, absolut inget. Chillar varje dag och äter massa skit. Hur ska detta sluta.

Imorgon ska jag och mamms åka till ullared och shoppa sönder. Ohja ni hörde rätt!!!!!
Faaaaarligt
Dags att söka jobb snart? Yes!


snygg! Detta var i ettan. Tider det


Puss

Saknar mitt långa slitna hår

eller ja man kan ju skippa det slitna



Livet är som en vacker såpbubbla

Hej finingar!
Hade en grym kväll igår. Själva dagen började i skolan. Sista gången man var på vipan, fast det vet man ju aldrig. Fick betygen och sa hej då sen tog vi bussen till stan och åt kinabox. Efter det hem och fixa sig till ninas student. Bjöds på massa god mat. Och kvällen avslutades på Tegners. Grymt!  Kom hem vid halv 5 imorse och typ 500 kr fattigare. Vad hände?
Aja skit samma, hade skoj så!

Och annars då? Jo nu börjar ju livet. Alla studenter är slut och dags att sätta fart. Ångest. Vad ska jag göra? Måste hitta på något. Jag börjar mitt liv med att åka till ullared med mamma på måndag, alltid något.

Nu ska jag ner och äta, magen kurrar sen duscha. Fick en halv flaska cider över mig igår, tack robbe(?). Annars vet jag inte vad som händer idag. Antagligen ta det lugnt och sova haha.
Ha det bra med er.


Farmor jag vill vara som du!

Studentfirande

Dagen igår eller kvällen kanske man ska säga var helt jävla perfekt. Stack hem till Lina och fira henne sen vidare hem till Sabina. När vi kom så stack typ alla men fan vad kul vi hade ändå. Dansa röven av oss haha. Bugga även med sabinas pappa, och ja, det såg väl roligt ut för dem andra haha. Natten fortsatte på tegners. Saaatan vad kul. Mycket roligare än på min student på Lundia. Tyckte det sög. Ingen bra musik alls. Men igår jaaadå, så ska det vara!
Dagen idag har jag bara slitit på soffan, alltså inte gjort ett skit.
Imorgon blir det antagligen ännu en studentfest och man kan ju hoppas på tegners senare.

Hoppas er dag har varit bra!



Sjung om studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtan med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än,
i våra sinnen bo,
hoppet är vår vän,
vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro,
där de härliga lagrarna gro!

Grattis polhem folket

Har nyss kommit hem från utsläppet. Har grattar Sabina och min kusin och även andra från laget. Fundera på att hoppa in i duschen igen nu innan vi ska iväg till min kusin för jag är gryyymt lökig. Stört. Alla från polhem var helt blöta i ansiktet haha.
Kommer bli en grym kväll. Tegners, tagga!!!!!!

Jag är riktigt avis på er ska ni veta, men min studentmössa åker på ikväll.

Nu måste jag hitta något som jag ska ha på mig ikväll. Typ en klänning. Leta, leta, leta!

Ha en fin kväll!!!!!!




Puss

nytt i garderoben


Klänning från Lindex 399 kr


Och dessa shortsen. Tänkte ha dem imorgon till min vit, blå, grön randiga tröja och min vita kuvertväska.

Här är tröjan jag köpte i prag

Hoppas det går. Och några snygga skor till de!

Sveriges dag!

Hej hopp. Idag är det måndag och nationaldagen. Inte för att jag bryr mig så mycket men dem som jobbar tycker nog det är skönt att vara lite ledig.
Jag pallar inte lägga upp bilderna på studenten men tror ni har sett dem flesta på facebook redan.
Tänkte berätta om min helg. Har ju spelat ov beachhandboll hela helgen. Tre långa dagar så nu är jag ganska sliten. Och träningsvärken känns nu kan jag säga. Första dagen började väl kanske inte så bra eftersom jag försov mig. Eller jag kan inte säga att jag försov mig för jag visste ärligt talat inte om att vi skulle spela ov beach denna helgen. Så ja jag sov som en stock och så hörde jag att mobilen ringde. Så alla stod väl och vänta på samlingen så kom inte jag haha. Lyckat! Men det har varit jäkligt roligt att spela. Lite blåmärken och rivsår här och där. Fast det var inte som förra året då jag fick två feta blåmärken på knäna + ett svart finger.


Brände dock hårbotten rejält. Ett tips, smörj hårbotten eller använd en keppa när ni är ute. Fy fan vad ont jag hade!!!

Två trötta tjejoor. Haha dör!


Nu har jag precis kommit hem från Nova med mamma. Har köpt en massa studentpresenter och jag kom hem med ett par blåa shorts och en långklänning. Nöjd och glad!


Jag idag...


Ha det super!!

puss

Jag lever

Underbara student. Vill bara göra om det. Det var den bästa dagen i mitt liv. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska göra nu och att jag kommer sakna mina pluttar i BF3A sååå mycket.
Jag skriver mer imorgon haaaj







Åhhhh! :(

Fler bilder kommer!

RSS 2.0