Farfar 27/9 2010 <3

Jag tänder ett ljus för dig. Nu för ett år sedan var det som jobbigast. Vi saknar dig så enormt mycket.
Glömmer aldrig den kvällen. Den värsta kvällen i mitt liv.
Jag älskar dig!  

<3


Nu kör jag igen

Hej på er!

Som ni ser har jag löst mitt problem. Men jag är inte riktigt nöjd än. Vet inte vad jag ska ha för tema, och tog en bild som min söta kusin har gjort. Har inte bestämt mig helt än om jag ska ha det såhär. Men nu kör jag igen.

Det har hänt en hel del saker sen sist men inget som jag tänker skriva om. Liksom inte så lönt.

Har nyss betalat skatt. Blir så ledsen för att jag inte har något jobb. 700 kr! Som jag sa till pappa, jag hatar att betala för luft!! Man får ju inget för det. SUGER! Jag är fan arbetslös och ska få betala så mycket. Usch!
Jag söker jobb för fullt men ingen som nappar. Fast det tar tid, det säger alla så jag får ha tålamod.

Nu ligger jag i sängen och kollar idol. Faktiskt sjukt många talanger detta året. Ska snart sova tänkte jag för imorgon tar vi med oss farmor till österlen en sväng.
Ha det fint kompisar!


Bild från Kreta! Ahh saknar!

idol 2011


Amanda från Lund. Cool röst!

Hejsan hoppsan lillebror!

Snygg header jag har va? ;) Näe men det vill sig inte alls, så nu struntar jag i det.

Har inte lust alls till att skriva här så tar väl en paus eller något...

Hörs och sånt!




Min kusin är så duktig! Synd att det inte fungerar :(

Fixar ny header

Men det vill sig inte riktigt. Får fixa det en annan dag :)


Välkommen hem till kylan

Hej på er!
Det var ett tag sedan jag skrev men jag har inte orkat sen jag kom hem från värmen. Kreta var bäst! Saknar det som fan. Bilder hittar ni på facebook. Väntar på sabinas bilder, hon tog 979 bilder haha dem är nog rätt knasiga!
Igår var det handboll hela dagen lång. Först träning i två timmar sen blev det två matcher efter det. Vissa fick dubblera och jag var en av dem som fick spela båda matcherna. Trött i kroppen eller vad? Jag har inte hunnit vila så mycket efter Kreta. Vi kom ju hem kl 4 på natten sen vakna jag kl 7 så det känns verkligen. På kvällen blev det lagfest. Fast vi kom hem rätt tidigt eftersom alla var så trötta.

Idag har jag vilat och vilat och vilat. Typ det enda jag gjort. Kollat lite handboll på tv också. Det regnar ute så lika bra det :)

Nu ska jag äta så vi hörs när jag orkar igen!


rosa stranden!

Nu säger jag hejdå!

Nu är väskan packad, fööör packad hehe. Har övervikt så ska plocka bort grejer, ovanligt!
Jag måste lägga mig i tid för kl 3 inatt ringer klockan.
Nu måste jag fortsätta här hemma med packandet.
Grekland, här kommer vi!

Vi hörs om 8 dagar kära vänner! NU KÖR VI!


Duktig tjej

En ganska enkel och snygg sminkning. Jag vill också kunna hålla på så. Jag har inget tålamod till det bara.

Arg Ellinor!

Nu är jag hemma igen. Har som sagt spelat match och ja ni fattar väl när ni läser rubriken. Tyvärr måste jag skylla på domaren vilket man aldrig ska göra jag vet meeeen om vi får två röda kort när dem drar oss i armar och tröjor så blir man fan arg. Fy fan! Spelade 4 mot 6 en gång för vi hade två utvisade vilket gick helt okej men åhhhhh! Sen efter matchen kommer dem fram och vill ha betalt haha vilket skämt, en apa hade fan dömt bättre än dem! Tur att det bara var en träningsmatch.

Måste bara nämna en sak till. En dag kvar sen drar vi!!!!!!!!!!!!!
Haha känns som att vi ska vara borta i ett år när alla säger hejdå till en!


Andreas Wijk

Kolla in dessa videosarna. Inte fan visste jag att han kunde sjunga....


Min tisdag

Ställde klockan på 05.30 snooza till 06.00, gick upp och fixa mig sen tog jag tåget till Lund. Skulle till körskolan. Nu är äntligen halkan bokad, skönt! Gick snabbt in på Åhlens och köpte lite saker till resan innan jag tog tåget hem.
Nu håller jag på att tvätta kläder som jag ska ha med mig och börjat packa ner så smått. Har onödigt mycket kläder med mig. Flera klänningar. Frågan är när fasiken jag ska hinna använda dem! Jaja tur att det inte väger så mycket annars hade jag fått övervikt för längesen. Fan tänk så får jag övervikt?

Medans jag väntar på tvätten sitter jag i soffan och kollar vänner. Senare ikväll är det match på hallen som gäller. Vi spelar mot Lugi. Undra hur detta går för jag är helt slut i kroppen.
Nu ska jag vila ögonen lite.
Ha en fortsatt bra dag :)


Dags att nanna kudden

Hej på er!
Idag har jag varit i lund typ hela dagen. Varit på körskolan, kollat i affärer, ätit med johanna, växlat pengar och fick en liten söt väska av mammsen till kreta.
När jag kom hem fick jag stressa till träning och nu sitter jag här. Ska snart sova för ska ta tåget till lund kl 7 imorgonbitti.

Ha det fajnt!


Slänger upp en bild på Andreas Wijk! Kolla nyss på videon kenza la upp på bloggen och fy fan vad bra han sjunger! Så jävla ball! Hoppas Sabina kan skicka bilden på mig och han snart!

Pannavärk!

Nu ligger jag inne med världens huvudvärk. Inte skönt alls. Har försökt vila men har inte hjälpt. Hoppas på en bättring.
Matchen gick skit idag, eller ja, allt gick skit, på det imorgon igen med träning sen på tisdag match. Sista innan vi åker iväg på lite semester :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo tv.
Ha det fint kära vänner :)


Bowling













Löördagsmys

Har nyss kommit hem från Landskrona. Hälsade på mormor. Det är roligt att träffa henne men samtidigt blir jag ledsen, ledsen för att hon inte vet vem jag är längre. Även fast du inte vet att du är min mormor så älskar jag dig!

Nu måste jag fortsätta tvätta. Senare ikväll blir det mys framför tvn med godispåsen.
Måste lägga mig i tid så att jag kommer upp imorgon. Spelar match i helsingborg.
Om jag hinner så lägger jag upp bilder från igår senare ikväll.


Mangooo


Ojojoj sliten tjej

Hej! Har nyss vaknat och känner nu att magen kurrar. Annars händer det inte så mycket idag. Blir nog en lugn dag. Ska tvätta och sånt tänkte jag så jag har rena kläder till kreta. Bara fem dagar kvar nu!!!

Igår var vi ju i Malmö och lira lite bowling. Älskar att bowla, bara att det gör så ont i fingrarna efter en timme och vi bowla i två. Vi drack cider snacka och sendan spelade vi lite air hockey och sånt kul. Efter det skulle vi ta tåget hem men då hade vi fått vänta i någon timme så vi satte oss på barcelona och tog en cider till. Dock så får jag alltid så ont i magen när jag dricker cider, ingen aning varför. Kanske för allt socker, kolsyrat + alkohol. Sliskigt skit haha.

Nä maten väntar där nere. Bilder kommer!
Ha en fin dag :)




Ny dag, nya möjligheter

Godmorgon!
Har sovit som en gud inatt, skönt. Nu ska jag dra ner, ta något att äta, slå på friidrotten. Hörde att Christian Olsson gick vidare från kvalet och ska nu hoppa final, yeey! Så det blir mycket tv tittande idag, men det gör absolut inget :)
Ikväll drar vi in ett gäng till mölmö och lirar bowling. Fett kuuuul! Som jag ska vinna ;) Höhö

Matchen igår behöver vi inte prata om. Första halvlek skitbra andra åt helvete så nu vet ni det också.

Ha det bra!


Bildbomb

Nu kör vi bildbomb igen. Malmöfestivalen, kräftis och lite annat smått och gott! :)


Langos är ett måste


Eric Saade




September, så king!!!



Modevisning



The Ark!











Pappa, kusin & faster

Mor och son diskuterar

Lite folk


Sabina klappar hästarna


I stallet

Fest hos Mange!

Sånt man kan ilda opp









Denna klänningen ska bli min! Hade varit perfekt till studenten men nu till kreta, kanske lite lökig haha



Jobb på Willys






 




1 vecka kvaaar!

hahaha jag måste börja med att berätta om mina drömmar jag hade inatt!
Den första var att Måns Zelmerlöw kysste mig. Sedan sprang han runt i trädgården för dem skulle spela in allsång på skansen här hahaha jag dör! Så jag sprang runt i hela huset för att kolla. Så ringer jag Johanna och berättar allt och hon blev helt till sig haha.
Och den andra var att vi skulle åka till kreta och när vi sitter på kastrup och väntar på flyget så skriker jag: neeeeej. Jag hade glömt min bikini så vi springer runt som galningar i alla butiker på kastrup för att jag ska kunna köpa en. Ja herregud, hoppas fan inte det händer om en vecka!

Nu ska jag ta något att äta och sedan fixa mig för att åka in till körskolan. Ikväll blir det match i Arenan i Lund!

Bara för det lägger jag upp en bild på honom haha!

RSS 2.0