8 dagar kvar

Idag är det onsdag och det händer absolut inget. Eftersom mamma bad mig städa så kanske jag gör det också. Det regnar nu så jag vill inte ta mig ut heller.
Ikväll ska jag till willys med laget och samla ihop lite pengar. Fyra lååånga timmar men det är lika bra :)

Nu ska jag göra en god frukost och sen får vi se vad som händer.
Ha en fin dag!


Jag, sanna och sabina på julmarknaden för något år sedan

Pluspoäng till pappa

Pappa har nu fixat mitt internet fast det laggar mycket ändå.

Idag vakna jag tidigt. Har sovit så dåligt inatt. Vid halv 9 imorse tog jag tåget till Lund. Tog en lång promenix (en omväg) till min jobbcoach på grund av min stukade fot. Måste träna upp den igen. Sen efter det gick jag till körskolan. När jag kom hem somnade jag i soffan och trodde jag hade försovit mig till träningen men det är två timmar kvar så det är lugnt.

Har föresten shoppat mer till resan och sabina har kommit hem med en hel påse full med kläder som hon har lånat. Funderar på att ge bort dem eftersom jag inte använder dem.

Om jag orkar får ni en bildbomb senare ikväll eller imorgon.
Nu ska jag hjälpa mamma med maten.
Hörs!


Jag på farmor & farfars guldbröllop förra året <3


Datorn krånglar

Hej på er!
Internet på min dator funkar inte så använder pappas dator nu. Finns inte så mycket att skriva. Var i Lund idag. Körskola och shopping blev det.
Imorgon blir det jobbcoach och körsola. Vilket liv haha.
Nu vet jag inte heller när jag lägger upp bilder på saker som hänt under helgen, tråkigt nog. ¨

Men vi hörs när vi hörs!

Ajajaj, det bultar och det bankar!

Eller ja, det snarare dunkar i foten. Svullnaden har gått upp och jag har tagit en alvedon. Förhoppningsvis blir det bättre snart.

Ska göra mig redo för sängen nu tänkte jag. Åker in till lund imorgon ju och kommer nog vara där hela dagen (om jag kan gå vill säga).

Just nu längtar jag till kreta som in i!!! Vill bara komma iväg, njuta och tänka på annat!


Jatack!

uttänjt ledband i foten?

Hej!
Idag har en trött tjej spelat match i Malmö. Det gick väl bra och vi vann. Dock så stukade jag min fot för andra gången och gör pissont, men det är sånt man får ta om man idrottar.

Igår var det kräftskiva. Bilder på det kommer när jag orkar för just nu är jag cp trött så jag ska lägga mig och sova tänkte jag.

Imorgon ska jag till körskolan men vet inte om jag kan köra på grund av foten men vi får se hur det känns.

Vi hörs!


Haha mongobild från partille förra året.


Äntligen fredag!

Hej!
Det blir en ganska lugn fredag för mig. Åkte till körskolan imorse, gick väldigt bra, fick mycket beröm. Det enda problemet är att jag är hård mot mig själv. Jag är aldrig nöjd.
Innan jag tog tåget hem gick jag lite i stan. Fick med mig en tröja hem som jag antagligen kommer ha med mig till kreta. Fundera på att köpa en virkad tröja som jag redan har lagt upp här på bloggen. Ska till Malmö med johanna så fundera på att sticka in om då och köpa den. Vi ska gå runt och äta massa gott. Haha man blir fan tjock av att gå där inne men vad gör det?

Helgen kommer bli bäst! Imorgon är det kräftskiva i logen hos mina kära kusiner. Fjärde året i rad och nu ska taket lyftas!!! På söndag blir det match i Malmö. Lagom trött jaaaadå! 

Ha en superdag för det ska jag ha :)

 
Cypern


Värsta träningen på länge

Har nog aldrig lökat så mycket på en träning. Sjukt ju! Såg ut som jag hade badat efter haha. Men det är väll så det ska vara :)
Nu ligger jag i sängen ren och fin. Känner mig som en helt ny människa.

Nu ska jag försöka sova. Ska upp i tid imorgon.
Natti!


Haha hitta denna bilden på facebook. Såg denna kommentaren.
"så ball bild, antingen e målvakten riktigt ute och snurrar eller så jobbar inte försvaret på bollsidan."
Hahaha så jävla sant! Lite kul!


Cool brud i lyxförpackning

Var i Malmö igår och gick runder. Åt langos, kolla Saade och sist kolla vi på September. Vet inte vad jag ska säga, så jävla bra live är hon! Dör så cool hon är, kläderna ja allt! Hon vill man gärna se fler gånger.


Uppe med tuppen

Kl är 10, inte jättetidigt precis, men det känns som det. Mina ögon är knappt öppna än haha. Jag sitter och kollar kläder på nelly. Behöver en ny långklänning. Vi får se hur det blir med det.
Jag vet inte riktigt vad som händer idag. Ska nog städa lite. Och ikväll blir det träning och då ska jag träna bort min träningsvärk. Ser ut som man bajsat på sig när man går haha.


Kreta!

Så underbart! Bara två veckor kvar!










Längtar som fään!


Nu ska jag börja fixa mig så smått sen tar jag och sabina tåget till malmö för att äta massa gott :)


nytt i garderoben


Tunnt, skönt & enkelt linne från Lindex 149 kr. Perfekt till Kreta
Midjehöga jeansshorts från Ginatricot 249 kr.


Mysig kofta från Lindex 349 kr



Klänning från Lindex rea så fick den för 149 kr. Luftig och skön


Bildbomb från gårdagen

Godmorgon på er!
Har lagt in bilder från igår, vassegoa!


Vi mäter våra ben haha! Mina jeansshorts slutar där hennes börjar













Riktgit dåliga bilder! Sabina har fler bilder på sin kamera. Hoppas jag kan få dem snart så ni kan få se dem också :)

Nu ska jag kolla paradise hotel sen lägger jag upp gårdagens köp!

Modelljakten 2011!!!

Tänkte berätta hur allt gick till och sånt idag när jag sökte. Eftersom jag får massa sms och alla skriver på facebook OCH att alla på träningen har frågat mig hur det har gått så berättar jag nu.
Vi börjar med att vi bara gick runt och shoppa. Kön var ju några meter lång (inte lönt att stå i den kön och bara glo, så vi tog vara på tiden istället). Kl 17 slutar dem släppa in så när det var 20 min kvar står jag där och velar. En tant kom fram till mig och frågade om jag inte skulle söka. Jag tänkte nä, jag skiter i det men sen gick mina ben in av sig själv. Precis efter mig stängde dem grinden. Och massa folk står runt om och kollar. Jag skrev i papper, blev fotad sen gick jag fram till juryn där bland annat Kenza satt. Hon fråga om min längd, hur gammal och sånt...
Sen var det bara att vänta.
När dem ska framföra resultatet så får jag reda på att det bara är en tjej som går vidare. Hade jag vetat det från början hade jag aaaaaldrig sökt! Så jag tror ni förstår nu hur det gick. Jag gick alltså inte vidare. Men får höra att det är en bra början och att det var jämt mellan oss. Dem hade svårt för att välja ut. 
Men jag är stolt över mig själv. Det behövs bara lite mod!

Dem ber oss som var där att inte berätta något om vem som vann och annat men vafan liksom, skit i det! Och jag tror och hoppas att jag inte kom med i tv! Varje gång kameran titta fram så vände vi ryggen till haha. Men jag fick ett snyggt foto på mig och Andreas Wijk! Den ni!

Bilder på dagen kommer upp imorgon och även på mina köp. Nu måste jag springa och kissa!!!



 

Väla, modelljakten

Nu är jag hemkommen från helsingborg. Jag säger bara satan vad bra shopping. Älskar väla! Synd bara att det tar så lång tid att ta sig dit.
Som ni säkert redan vet så sökte jag till modelljakten, och ni undrar säkert hur det gick, men jag tror jag håller det för mig själv ett tag till hihi :) Kul att träffa kenza iallafall. 
Får berätta allt sen, ska stressa mig till träningen nu!!
Poss på er!


Väla

Morn morn! Här sitter jag med ett svullet ansikte. Ska snart ta mig till köket och äta frulle. Vid 12 tiden tar jag och sabina tåget mot helsingborg för att gå lite inne på Väla. Har varit där en gång innan för 100 år sedan så vetifan hur vi ska hitta men det löser sig nog.
Senare ikväll bokar vi vår resa, äntligen! Fy fan vad gött! Och träning 20-22 ikväll, underbart..
Ni får ha en bra dag kompisar!


Midsommar förra året

Bögarnas fel


Vilken dag

Var i Lund innan idag som jag sa. Det är så härligt när man hoppar av tåget och ser alla 95or står vid viggos och har ingen aning vart dem ska. När jag gick förbi så började jag tänka tillbaka på vår allra första dag i gymnasiet. Gud vad spännande det var då och nervöst såklart. Sen ser man alla som skriver på facebook att skolan börjar igen. Jag tänker oftast fan vad skönt att slippa det men samtidigt är det inte alls skönt!

Jaja, kom nyss hem från träning. Sitter här svettig och äcklig. Rolig träning faktiskt men det är så mycket kombinationer nu så jag blir helt yr, vet liksom inte vart jag ska ta vägen haha men man lär sig snart.

Nu är det så att min lilla mini mini kusin tycker att jag ska åka till väla imorgon och söka. Jag är feg jag vet men  vafan, vad kan hända liksom? Så om jag får med mig Sabina så åker jag nog dit. Det är många som är på mig.
Och ännu en rolig grej! Imorgon bokar vi vår resa till Grekland, wihooo!




Bjuder på några gamla bilder som ni säkert redan har sett

Nu ska jag duscha, ha det fint!

Ny dag, ny vecka

Hej hopp!
Här sitter en trött lollis. Ska snart böra fixa mig sen ska jag ta mig in till lund. Ska till min jobbcoach, vi kolla någon film i grupp. Så jävla TRÅKIGT! Vill fan inte dit men jag måste antar jag.
Det var tänkt att jag skulle åka till triangeln för att söka till modelljakten men jag fegar ur. Vill inte vara med på tv. Kanske åker till väla imorgon hehe.
Jaja sen ska jag iallafall hem och träna på korsbacka, yeey!

Hörs! :)


Jag älskar att träna!

Och jag älskar handboll haha. Nämen, träningen idag gick faktiskt bra. Började att springa två varv i slingan som uppvärmning, gick helt okej med skoskaven. Sen gick vi in i hallen och körde. Lite mer ont hade jag då eftersom inneskorna sitter åt mer än utedojjorna. Jaja nog om det. Första träningen med klister på lääänge länge. Eftersom vi har haft uteträning under sommaren så är det ju inte så lönt att ha klirre men nu så! Oj vad jag har saknat det. Nu kan man skjuta ordentligt.
Vi körde några kombinationer som jag tror kommer fungera jävligt bra. Nu måste vi göra det på match också! Men det gäller att träna träna träna så dem sitter.


Jag har saknat att spela riktigt handboll men nu äntligen! När man står på planen är man som gladast. Man tänker bara på handboll och inget annat. Man glömmer liksom allt skit. UNDERBART!
Fast visst man har ju sina dagar...


Taggar träning!


Måste byta om nu. Ska snart cykla till furulund och träna. Sista träningen ute i furulund sen börjar vi inneträningen på korsbacka igen, äntligen! Fast idag blir det också lite inneträning med boll :)
Hoppas skaven känns bättre idag.
Hörs!

tips!

Värt att prova!

1. Kasta inte ut vissna rosor. Kronbladen innehåller värdefulla eteriska oljor som har spektakulära föryngrande egenskaper. Rosenvatten mjukar upp, återfuktar och tonar huden.
Ta bort kronblad, placera dem i en glasburk och häll lite kokande vatten över dem. Tvätta ansiktet med rosenvatten två gånger om dagen.


2. För rodnad av hud: gör ett ros ångbad genom att hälla 2 liter kokande vatten över en handfull av rosenblad. Applicera en A + E-vitamin kräm under ögonen, täck huvudet med en handduk och håll ansiktet över ångan upp till 2 minuter för torr hud, upp till 5 för normal och upp till 8 minuter för fet hud


3. 2 msk örter i 1 kopp kokande vatten och tvätta ansiktet när det svalnat. Du kan göra det i lösvikt så att du har tillräckligt för flera tvättar, och förvara den i kylskåpet.
  



Söndag

Godmorgon!
Ligger i sängen och kollar på Gäster med gester haha jävligt bra program faktiskt! Funderar på att gå ner och käka frulle, är svinhungrig.
Idag kommer jag leva i min säng. Händer inget alls vilket är skönt. Har städat hela huset igår så slipper sånt tråkigt idag. Annars är det bara träning ikväll som vi får se hur det går med tanke på mina skoskav.

Igår var mina fina flickor här. Vi grilla, kolla resor och spela guitar hero. Ni är bäst :)


En bild på oss tre!

Lördag!

Var i Malmö igår med lite folk. Kolla på perikles, grymt! När det var slut skulle vi gå och äta men allt stängde precis då. Jag bara måste åka dit en dag igen. Att inte äta på festival är riktigt dumt, det som är så gott!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Måste nog städa mitt rum. Sen ikväll får vi se. Mina päron ska vara borta tills imorgon så ja vad säger ni? fest? haha nä efter midsommar är det tveksamt! 

 

Haha jag skicka denna bilden till pappa och fy så rädd han blev. Han trodde jag hade huggt av min hälsena!

Sluta med att jag fick gå hem barfota

shopping


Sabina handlar våfflor på malmöfestivalen


Balbilder







Min dag

Jag steg upp tidigt tog tåget till körskolan. När jag går till körskolan tar jag upp mobilen, kollar kalendern och ser att det inte är idag som jag ska köra. Jag får ett ordentligt eller två ordentliga skoskav på båda fötterna, kan knappt gå men lyckas ta mig till tåget hem igen. När jag väl är hemma byter jag om (blod i skorna och på byxorna) sen tar vi tåget till Malmö. Delade ut CV och shoppa. Nöjd!
Nu ikväll har jag tränat. Eller försökt haha. Kan ju knappt gå men kunde vara med om jag tog det lugnt.

Imorgon ska jag köra så måste upp i tid. Bilder på denna dagen kommer så småningom :)


Jag skiter i rubrik!

Jag kan sammanfatta denna veckan med ett ord: KAOS! Och veckan är inte ens slut än.
Berättar mer ikväll om jag hinner.

Sabina är påväg hit, sen ska vi ta tåget mot Malmö stad och äta en god lunch och jag ska dela ut lite CV tänkte jag. Vi hörs! :)

Stay young NATURALLY

Mamma kom hem med en bok till mig idag.
Kollade igenom lite snabbt och där är en massa bra tips på hur man håller håret friskt och mycket mera. Alltså en skönhetsbok. Grymt!
Man blir även inspirerad av dem snygga bilderna i boken.








Älskar att mamma bara kan ta böcker från jobbet :D
Nu ska jag läsa lite ur den. Om där står något bra så ska jag dela med mig.

Bildbomb


trött tjej efter träning

sabinas coola långklänning





God middag, några glas vin och lite spel med mina flickor innan vi cykla till högalid.



Snygg HIF halsduk!!!


Bror min var på G




Dagen efter haha, trött tjej!

Kollade H43-Japan

Träning

Mini

Körde bil


Eva Rydberg!



Lugn onsdag

Hej på er! Ligger i min säng och kolla tv. Lite störigt bara att det är ett jävla liv i hela huset. Murarna är här och det känns som att huset ska rivas men förhoppningsvis står det kvar. Jag skulle egentligen åkt in till Malmö nu men det regnar som fän så gör nog det imorgon istället. Ska hjälpa Sabina med hennes cv ikväll också.

Nä jag börjar bli lite hungrig. Funderar på att gå ner till kylskåpet nu sen lägga mig i soffan.

Föresten Eva Rydberg igår var så jäääävla bra!!! Fy fan vad man skratta. När den går på tvn måste ni se den!!!!

Viva la greta:

 

Måste ses!




Jag vet inte....

Är det någon som ser mig? Är det någon som hör mig? Är det någon som förstår mig? Är jag så dum?

Dålig start..

Usch vad denna dagen har börjat dåligt. Var på körskolan och körde riktigt dåligt i början... Min körlärare såg på mig att jag var trött och okoncentrerad så hon ville köra tillbaka till körskolan igen, men icke! Visst jag har sovit riktigt dåligt inatt. Har vaknat, somnat om och vaknat igen hela natten plus att jag steg upp kl 8 för jag inte kunde somna om sen när pappa skickade sms.
Hon sa åt mig att svänga höger men svängde jag höger? NEJ! Jag var i min egna lilla värld. Sen skulle jag vända tillbaka igen. Och sedan köra dit jag kom ifrån men då körde jag fel igen! För fan släpp hörnflaggan och vaugna!

Fundera på att sova en stund i soffan för jag känner nu att tittorna inte går att hålla öppna mycket längre.
Sen måte jag börja fixa mat och sånt till ikväll.


Hoppas på en bättring tills på torsdag då jag ska köra igen fast ännu tidigare....Känner mig så dålig!

Vilken pappa jag har

Jag vaknade tidigt idag eftersom mamma sa att några murare skulle komma hit imorse. Så vaknar jag av att någon låser och låser upp dörren hela tiden. Jag blev ju skitskraj så jag smsar och frågar pappa när murarna skulle komma och om han har gett våra nycklar till dem. Men nä det hade han inte. Så efter typ en halv timme så säger pappa att det är han som är hemma!! Kan man inte säga det lite tidigare! Och plus att han tog fel dag, så inga jävla murare kommer idag. Duktig pappa jag har :)
Nu tänkte jag chilla lite sen ska jag till körskolan och ikväll blir det Eva Rydberg!
Ha det fint!


Sitter på pappas dator och hitta lite gamla bilder.... Ja även jag har haft kort hår...




Vad ska man göra utan sommarkortet?

Jag kommer inte en millimeter. Sitter fast i mitt hem. Haha nä nu ska jag inte överdriva. Men lite tråkigt är det.
Idag åkte jag in till lund för att sitta på körskolan men var där bara i fem minuter sen åkte jag hem. Datorn funkade inte och pallade inte sitta där och vänta.
Ska antagligen ut och köra lite i lund senre ikväll med mamma.

Imorgon är det eva rydberg!!! wihoohohhohohoho, längtar!

Jag läste på kenzas blogg om modelljakten på kanal 5. Funderar på att sticka dit när dem är på triangeln i Malmö men vet inte om jag vågar. Det är många som tjatar på mig så får väll försöka.
Jag anmälde mig på deras hemsida men jag gjorde något fel så vi får se hur det blir med saken.

Nu blev det mycket...

Ska jag kila, vi hörs kompisar!


Åh vill bada bada bada!

sliten tjej

Hej på er.
Här sitter jag och kollar på tv. Kom nyss hem från träning. Eller nja, har varit hemma ett tag faktiskt. Skönt att bara träna en timme istället för två. Mycket kondition och styrka men även lite bollträning.
Innan idag kolla vi på handboll i arenan. H43 mot Japans landslag. Helt okej match.

Gårkvällen blev väldigt lyckad och galen haha. Fy fan vad vi dansade! Ont i benen har jag och man mår som man förtjänar.

Nu ska jag hoppa in i duchen sen sova. Kommer sova som en gud inatt. Så jävla trött.
Bilderna från gårdagen kommer upp imorgon :)



Tider som var bra










Lördag i blodet

Hej!
Ikväll ska jag hem till Ninis och grilla med lite fint folk och senare drar vi iväg till högalid där alla troll bor. Ska bli skoj.
Nu tänkte jag plocka undan på mitt rum och fixa lite. Här ser hemskt ut.
Vi hörs och sånt! :)


Ja, vad ska man sä?


Fredag

Hej och hå. Ikväll blir det fredagsmys.






Livet leker INTE

Har fått en telefonräkning på 700 kr!!!!!!!! Har ju skitmycket pengar så bara ge mig fler!! Blir galen :( Man kan ju inte göra något utan pengar!

Imorgon ska jag upp tidigt. Ska till körskolan. Köra och plugga, är så nära på att klara första provet nu ju!! haha men så mycket kvar!

Nu ska jag kolla tv.








Mango!!!

När vi var i Prag så tror jag att jag hitta min nya favorit affär. Mango! Har aldrig sett någon finare och större affär!
Blev ju helt galen när jag sprang runt där inne!
Sitter och kolla inne på deras hemsida nu och kan inte sluta gapa













Dags att skaffa jobb så man kan köpa :)
Mango har nästan gått om Zara ;)

Trött tjej efter träning

Hej på er.
Här sitter jag och tänkte snart hoppa ner i sängen. Är ganska trött efter träningen. Har världens sämsta kondis nu! Men det är bara att jobba på.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Hängt med Sabina, har följt med henne till af, banken och vårdcentralen.
Imorgon blir det lund och spela hutteboll med grabbsen :)


trött tjej

Lotta på Liseberg

Nu sitter jag och kollar på lotta på liseberg. Finns inte så mycket annat haha.
Har precis sökt två jobb. När jag öppna upp mailen såg jag att jag hade fått mail från H&M. Dem söker butiksbiträde i Hässleholm så jag sökte dit. Jag vet att det är en lång resa men man kan alltid försöka och se om dem är intresserade och om mitt cv lockar.
Har även sökt till Mango i Helsingborg. Så nu får vi hoppas på det bästa.

Nu ska jag kolla på september som står på scen och innan jag ska sova ska jag plugga mer teori.
Imorgon börjar träningen igen.
Duktig tjej


Bildbomb

När Nina och jag var på stranden förra veckan








Firade Johanna







Grilla i Lund och bada med fint folk



Hahahah! älskar bilden!











Konfirmation i Spjälkö






Min fina kusin




Plugg

Hej på er!
Det var längesedan man skrev ordet plugga. Duktigt nog så ligger jag i sängen och pluggar teori. Imorse var jag hos min jobbcoach sedan stack jag till körskolan. Blir bättre och bättre för varje gång jag sitter där. Nu pluggar jag på dem felen jag hade. Förhoppningsvis klarar jag provet snart så jag kan gå vidare.

Någon som kan hjälpa mig med en fråga, hittar inte i boken eller på ätet. Alla säger olika!!!

Vilken typ av bil bidrar minst till ökade utsläpp av växthusgaser??
-En hög dieseldriven bil
-En låg biogasdriven bil
-En hög naturgasdriven bil
-En hög etanoldriven bil
Hjälp hjälp hjälp!


Nu ska jag fortsätta här. Perfekt att det regnar ute också, mysigt!

Bilder från helgen ska jag lägga upp också...



partyyyy!

Nu ska jag börja fixa mig. Ikväll åker vi brudar till linero för att grilla och dricka lite med grabbarna. Ska bli trevlans.
Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till blekinge på konfirmation. Så får ta det hyfsat lugnt ikväll hehe :)

Bilder får ni på måndag :)



Nyår för ett eller två år sedan?

Älskar livet

Ibland kan även jag älska livet, fast det är dock sällan jag gör det.
Idag har varit en härlig dag. Centan med mammsen sen drog jag in till lund. Träffade Johanna och Sabina och satte oss på tatung och åt en dundergod middag. Efter det drog vi oss till arenan för att kolla handboll. Lite seg match, kunde spelat bättre ;)

Imorgon väntar ännu en härlig dag med grillning och härligt folk i lund :)







Grillning hos Nina för två år sedan. Usch vad tiden går fort!


Vilken härlig dag!

Stranden all day long. Röd som en kräfta typ haha. Badat, solat och spelat volleyboll med härliga grabbar, så man ska inte klaga.
Imorgon väntar en ny härlig dag så vi hörs :)




Är lite sur på mig själv. Satt och kollade igenom dessa bilderna precis och insåg att jag inte har varit ute och fotat alls denna sommaren. Sjukt dåligt! :(

Godnatt!!

Nu säger jag godnatt. Imorgon tar jag mig till lomma och chillar på stranden :)



Fläta




Johanna!!!! Tack ;)

Fin helg med fint folk

Börjar med i fredags. Vi stack till skeppsbron. Ja bilderna talar väl för sig själv?



En glad malin

Grilla


stolta över vårt burktorn




vet inte vad jag ska säga?

mobilnörden johanna ;)



ganska snygga ändå?




Lördagen var det lagfest. Trevligt. Men blev inte så mycket dricka för min del. Var hes, förkyld och getingstucken i käften.


Fin fina sabina







full sabina






I söndags tog jag det lugnt eftersom jag var sjuk. I måndags tog vi en tur med bilen.



ganska cool?

Shopping. Är ännu en klänning rikare + annat. Nöjd





Haha ser så liten ut!!








Det här är nog min favoritplats. Så hiiimla fint. Utsikten, guuud. Här kan man nog åka och bada en dag. Ligger utanför helsingborg. Glassen är dundergod också.
Hit vill jag igen!




Solat, men blir man någe brunare? tror inte de...

praha

Asså nä. Tycker denna sommaren har varit tråkig jämfört med förra sommaren.
Kollar igenom massa bilder sen prag och åhhh vad sugen man blir på att åka dit igen. Avundsjuk på min bror som är där nu...

Bilder sen praha!!!






Johannas bilder!


Dör av värmen

Nä det gör jag inte, jag gillar att solen äntligen kommit fram. Hoppas det blir sol hela veckan. Ganska surt att sommaren snart är slut, vill ligga på stranden fler gånger (har bara varit där tre gånger denna sommaren).
Snart tar jag tåget in till lund, fast det är svårt i denna värmen haha vill bara ligga i trädgården och ta det lugnt med en flaska vatten.

Ikväll eller någon dag tänkte jag lägga ut en bildbomb på min helg. Har varit svinkul! Dock så har jag ju blivit getingstucken på tungan!!!! Kan ni tänka er den smärtan? Fy fan!

Mer om det senare....


steeeek


RSS 2.0